Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Concurenții s-au distrat la petrecere alături de Alex Velea. Ce s-a întâmplat după gală

La petrecerea de sâmbătă seara, concurenții au avut parte de un invitat surpriză și anume Alex Velea. Băieții și fetele s-au distrat pe ritmurile vibrante, dar tensiunea nu a lipsit nici ea.

Mireasa 2021, sezonul 4. Concurenții s-au distrat la petrecere alături de Alex Velea. Ce s-a întâmplat după gală Galerie
La petrecerea de sâmbătă seara, concurenții au avut parte de un invitat surpriză și anume Alex Velea | Antena 1

Doamna Margareta a avut o atitudine defensivă față de concurenții care au avut conflicte cu Seba.

Concurenții s-au distrat la petrecere alături de Alex Velea

Simțind că mama sa este la un pas de scandal, Seba a sfătuit-o să se tempereze, să fie calmă și să lămurească ce are de lămurit cu doamna Gabi.

Pentru că pe grupuri au exitat o mulțime de discuții de ce Alex Velea a cântat în fața concurenților, Simona Gherghe a lămurit și acest lucru la începutul emisiunii. Prezentatoarea tv a spus că artistul este vaccinat, trecut prin boală și a fost și testat înainte de a intra în casa Mireasa.

De asemenea, doamna Margareta i-a reproșat doamnei Gabi că nu a avut grijă de fiul ei, iar Seba a spuc că el a iertat-o de ceva timp pe doamna Gabi.

Doamna Margareta a amenințat-o pe doamna Gabi, i-a adresat injurii și chiar a împins-o. Casa Mireasa a reacționat și i-au luat apărarea doamnei Gabi, care a fost de la început alături de Seba.

Cearta dintre Ion și Seba a început de la un șervețel aruncat. Ion i-a reproșat lu Seba că l-a trădat pe Alexandru și s-a cuplat cu Adelina, iar acum îi dă voie mamei sale să o împingă pe Seba. Discuția dintre ei a atins cote maxime.

"Ești un copil influențat, ești un copil vrăjit", i-a spus Ion lui Seba.

Când Seba i-a spus lui Ion că s-ar căsători oricând cu Adelina, mama lui Seba a intrat în casa băieților, deși Ion a atenționat-o că nu are voie. Ion a început să se certe cu doamna Margareta, mama lui Seba i-a spus lui Ion să închidă gura.

Doamna Margareta l-a împins pe Ion, Seba a spus că Ion a nu o respectă pe mama sa, iar doamna Margareta l-a amenințat pe Ion că-l bate. Toate imaginile u fost difuzate azi în emisia live, iar Simona Gherghe le-a atras tuturor atenția pentru comportament.

Ion: "Nu e ceva cu care se poate mândri niciunul dintre noi."

Seba a spus că totul s-ar liniști dacă Ion nu s-ar mai băga în relația dintre el, doamna Gabi și doamna Margareta.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina, fosta concurentă de la Mireasa, declarație de dragoste pentru Alin. Ce poză a publicat... Mireasa 2021, sezonul 4. Mama lui Seba, comentarii răutăcioase pe rețelele sociale. Doamna Margareta, subiect pe grupuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x