Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Reacția doamnei Dana după ce Leo și Nora și-au mărturisit că se iubesc

Leo și Nora de la Mireasa sezon 5 și-au spus că se iubesc, la doar puțin timp după ce au format un cuplu. În ciuda faptului că relația lor este tot mai închegată, doamna Dana tot mai are nevoie de timp pentru a o accepta pe Nora.

colaj de imagini cu doamna dana si leo si nora de la mireasa Galerie
Leo și Nora de la Mireasa sezon 5 și-au spus că se iubesc, la doar puțin timp după ce au format un cuplu. În ciuda faptului că relația lor este tot mai închegată, doamna Dana tot mai are nevoie de timp pentru a o accepta pe Nora | Antena 1

Aflați în dormitor, Leo i-a zis Norei, pe neașteptate că o iubește. Nu este prima dată când cei doi își mărturisesc că au sentimente puternice, spun ei.

Și-au mai zis că se iubesc și în șoaptă, departe de camera de filmat. Cu toate acestea, doamna Dana aude pentru prima dată ce simte fiul ei pentru Nora.

Reacția doamnei Dana după ce Leo și Nora și-au spus ”te iubesc”

După ce a văzut imaginile, Doamna Dana nu a dorit să comenteze. A pus capul în pământ, dar a și zâmbit amar.

”Timpul își va spune cuvântul. Vedem ce se întâmplă. Sunt lângă ei, nu am unde să fiu”, a zis doamna Dana. Înainte a fost un material în care aceasta îi spunea lui Lucy că merge înainte, însă nu poate accepta relația lui Leo cu Nora.

”Eu nu accept momentan, nu am cum. Dar dacă trece o perioadă și eu văd reacții și... Acasă e o familie frumoasă, care nu se ceartă. Îmi e frică să nu întâmpine ceva. Își dorește prea mult să fie fericit, nu știu de ce are temerile astea.

Sper să fie bine, să știe ce alegere a făcut. Pentru mine e vârsta. Vârsta asta mă ține tare de tot pe loc. Mai e și cum spune toată lumea, dacă e mai mică și nu e ce trebuie... Băi, dacă e iubire, se trec toate obstacolele. Cumva, eu nu îi văd împreună”, a mai spus doamna Dana.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce se întâmplă cu Aron și Alexandra. Perneș susține că a surprins priviri între fată și Cosmin... Mireasa 2022, sezon 5. Ce părere are familia lui Leo despre relația cu Nora. Sora lui, Ruxi, a spus cine se împotrivește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x