Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Dani urmează să devină tată peste o lună. Ce a spus concurentul despre acest lucru

Dani a recunoscut azi că urmează să devină tată peste doar o lună. Acesta a spus că este tatăl biologic al copilului, dar că nu s-a mai înțeles cu partenera sa și a preferat să plece pe un drum separat.

Mireasa 2022, sezonul 5. Dani urmează să devină tată peste o lună. Ce a spus concurentul despre acest lucru Galerie
Dani urmează să devină tată peste o lun | Antena 1

Fetele din casa Mireasa au spus că ar fi preferat să știe acest detaliu. Dani a spus că îi va oferi copilului tot ceea ce are nevoie, dar este un om asumat și a decis să vină în competiție chiar dacă nu va asista la nașterea copilului lui.

Dani urmează să devină tată peste o lună

Mama copilului este cea care a contactat echipa de producție. Fata a spus că au fost împreună până anul trecut în luna noiembrie și că mai are o lună până să nască. Cei doi s-au despărțit atunci când fata era însărcinată în trei luni. Fata a declarat că nu au mai păstrat legătura.

Tânăra a mai spus că și-au dorit amândoi un copil, dar când Dani și-a dat seama ce implică un copil și că îi va lipsi libertatea, a decis să plece. Fosta parteneră a lui Dani a spus că acesta știe tot despre faptul că va deveni tată de băiat.

Mama fetei este cea care a sunat prima la emisiune și a fost revoltată de faptul că acesta a spus în video de prezentare că își dorește foarte mult doi sau trei copii, dar a decis să-și lase partenera în spate cu tot cu copil.

Mama fostei sale iubite a intrat în direct prin telefon

Întrebat de Simona Gherghe dacă situația l-a speriat, Dani a spus că nu a vrut să-i facă rău copilului din cauza faptului că nu se mai înțelegea cu partenera sa de relație. Concurentul a mai spus că îi va trimite copilului tot ce are nevoie, dar nu mai poate sta în preajma fostei sale iubite.

Mama fostei iubite a lui Dani a intrat azi în direct în emisia live. Doamna Ramona a spus că apreciază că Dani a recunoscut. Mama fetei a spus că concurentul face actorie în emisiune și că este fericită de faptul că Dani a venit în competiție pentru că fata ei și-a dat seama că nu mai este nimic de reparat la relația lor.

Mama fetei a mai spus că prima despărțire a fost din cauza faptului că i-a dat un pumn pentru că a dansat cu altcineva.

Mireasa 2022, sezonul 5. Primul sărut dintre Aron și Elena. Care este statusul relației dintre ei... Mireasa 2022, sezon 5. Un prieten al lui Dani a intervenit în apărarea lui. Ce a spus acesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x