Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese, sub lupa celor din casă. Sora concurentului a intervenit

Conflictul dintre Giovana și concurentele din casa Mireasa, chiar și mame, a luat o turnură aparte. Astăzi, concurenta Giovana a apărut în emisia live cu un look nou, și-a vopsit din nou părul.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese, sub lupa celor din casă. Sora concurentului a intervenit Galerie
Giovana și Sese de la Mireasa sezon 5 s-au declarat un cuplu la doar o zi de la momentul în care au spus că vor să se cunoască mai bine | Antena 1

Mamele și fetele din casă sunt în conflict cu Giovana, iar concurenta le-a făcut urâte și a spus că nu le suportă deloc.

Giovana și Sese, sub lupa celor din casă

Discuțiile sunt de toate părțile, iar situația când Giovana a luat amendă a ajuns să fie și pe buzele băieților.

Perneș a încercat să vorbească cu Sese și i-a spus că nu i-a convenit că Giovana a făcut totul din ambiție. Valentin a cerut ca discuția dintre ei să fie una celebrală.

Sora lui Sese a intrat azi în direct și și-a încurajat fratele să meragă mai departe în relația cu Giovana. Gabriela Cristea a spus însă că sora lui a sunat insistent ieri și le-a spus celor din producție că nu îi place relația pe care o are fratele lui.

Sese și Giovana s-au sărutat pasional

Giovana și Sese de la Mireasa sezon 5 s-au declarat un cuplu la doar o zi de la momentul în care au spus că vor să se cunoască mai bine.

După ce a câștigat un task și a mers 30 de minute în casa fetelor, Sese a căutat-o pe Giovana, pe care a găsit-o în bucătărie. Giovana prepara o prăjitură și l-a rugat să aștepte puțin înainte să o ia în brațe.

Însă el a stat lângă ea și a cuprins-o. Când Giovana a terminat, s-a întors și Sese a pupat-o pe obraz. Dornică de mai mult, ea a întors ușor fața și s-au pupat pe buze.

Câteva secunde mai târziu, cei doi își ofereau un sărut pasional. În emisia live din 9 februarie 2022, au declarat că formează un cuplu.

La cină, Sese și Giovana au stat de vorbă și s-au simțit minunat. A fost o seară perfectă, au spus ei.

”Sunt foarte fericită. Este bărbatul care-mi vine mănușă. Eu cred că ne potrivim și la sărut. Chiar nu mă așteptam. Cred că o să ne contopim perfect.”, a zis Giovana.

”Odată ce am pornit la acest drum, nu dau înapoi. O să dau totul ca să ne fie nouă bine”, a afirmat și Sese.

Băiatul a mai explicat că a ales-o pe Giovana după ce a petrecut mai mult timp cu ea și nu a mai simțit nevoia să aibă compania Norei. Cât despre sărut, Sese spune că fata i-a făcut o prăjitură și a vrut să-i mulțumească.

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, victima abuzului domestic. A povestit cu lux de amănunte situațiile care au traumatizat-... Mireasa 2022, sezonul 5. Nora s-a confesat în fața Sabrinei. Pe cine place din casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x