Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Noi tensiuni în cuplu Alina și Valentin. Ce au discutat cei doi

Valentin și Alina au avut din nou discuții înaintea de petrecerea de sâmbătă seara. Cei doi și-au reproșat lucruri și au ajuns la o singură concluzie.

Mireasa 2022, sezonul 5. Noi tensiuni în cuplu Alina și Valentin. Ce au discutat cei doi Galerie
Noi tensiuni în cuplu Alina și Valentin | Antena 1

Alina a spus că și-a cerut scuze pentru ce a greșit și că toate acesta discuții o duc cu gândul la faptul că Valentin nu își mai dorește relația. Fata a spus că simte mult față de iubitul ei, dar și-a dat seama de acest lucru doar atunci când a fost liniște între ei.

Noi tensiuni în cuplu Alina și Valentin

Valentin a spus că nu își mai dorește să stea în competiție, în timp ce Alina spune că a făcut tot ce el i-a cerut și că tot nu reușește să-l mulțumește. Fata a spus că nu mai poate și că îl așteaptă pe iubitul ei să-i spună ceea ce își dorește.

Valentin i-a spus că Alina cedează foarte repede și că nu știe ceea ce vrea. Alina pe de altă parte a spus că Valentin este supărat și că iscă discuții pe care nici el nu le înțelege. Fata a spus că s-a săturat de situație, că simte că băiatul își bate joc de ea.

Perneș i-a spus lui Vali că se ceartă din discuții inutile și că deși situația era lămurită, pornesc totul de la început. Alina i-a spus Eleonorei că nu mai înțelege nimic din ceea ce vrea Valentin.

Și în emisia live Alina a spus că toate aceste certuri nu o ajută deloc să-și dea seama de sentimentele pe care le are de fapt. Valentin a spus că este dispus să se schimbe și că lucrează la aceste lucruri.

Clasamentul publicului din 9 aprilie

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână. Clasamentul din Gala de sâmbătă, 9 aprilie, a suferit schimbări. Mai mult detalii găsiți în rândurile următoare.

Săptămâna a fost una grea pentru Leo și Nora. Fata a plecat acasă, din cauza unor probleme de sănătate, iar Leo a decis să se despartă de ea. Doamna Dana spune că este mai liniștită acum, dar Leo și Nora și-au spus te iubesc la plecare și s-au sărutat.

Valentin și Alina au intrat din nou în conflict cu doamna Dana, care în cele din urmă a acuzat și ea probleme de sănătate. Adrian a renunțat la Ina și pare interesat de Sabrina Andrei și Sabrina se cunosc mai bine, iar Ionuț și Dani nu se înțeleg deloc bine, fapt ce a dus la tensiuni în casa băieților.

Înainte de a dezvălui clasamentul publicului, fetele din casa Mireasa au fost invitate să nominalizeze un băiat care să plece din casă.

Larisa crede că Ionuț trebuie să plece, Yana l-a nominalizat pe Leo, Giovana îl vrea acasă pe Dani, Sabrina îl elimină pe Ionuț, Ina îl vrea acasă pe Adrian, Alina spune că acasă trebuie să plece Leo, Elena îl trimite acasă pe Adrian, Anda spune că trebuie să plece Ionuț.

Mama Săptămânii este doamna Dana.

Top 3 băieți:
1. Perneș
2. Sese
3. Valentin

Top 3 fete:
1. Giovana
2. Alina
3. Sabrina

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina, între Andrei și Perneș. Ce sentimente are concurenta față de cei doi... Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și Elena s-au cunoscut mai bine. Momente de pasiune, departe de ochii celor din jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. Dediș nu poate sta departe de Delia! Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. Dediș nu poate sta departe de Delia! Joi, 29.02.2024, 16:36
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. O place Khaled pe Laura?! Ce gesturi par să-l dea de gol pe noul concurent

Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. O place Khaled pe Laura?! Ce gesturi par să-l dea de gol pe noul concurent

La task-ul cătușelor, Khaled a fost legat de Delia. Cu toate acestea, pentru o ieșire a ales-o pe Laura.

Joi, 29.02.2024, 15:04
Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt împreună

Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt împreună

Alina și Valentin, cunoscuți publicului larg din emisiunea „Mireasa”, au reușit să aducă o rază de lumină și căldură în inimile a milioane de telespectatori. Cum s-au filmat cu bebelușul lor.

Joi, 29.02.2024, 14:07
Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina

Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina

Alexandru și Cristina au primit binecuvântarea ambelor familii. După ce mama fetei a spus că îl place pe concurent, a venit rândul tatălui lui să își spună părerea.

Joi, 29.02.2024, 11:06
Mireasa sezonul 9. Mama Iulianei a vorbit după conflictul dintre fiica sa și Andrada. Ce a avut de spus

Mireasa sezonul 9. Mama Iulianei a vorbit după conflictul dintre fiica sa și Andrada. Ce a avut de spus

Doamna Iulica, mama Iulianei, a intervenit telefonic și i-a cerut scuze Andradei pentru reacția fiicei sale.

Joi, 29.02.2024, 11:05
Ultimele știri
x