Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sese și Giovana au avut „o noapte de pomină” după ce s-au logodit. De ce a plâns mama concurentei

Sese și Giovana au avut parte de o noapte de pomină după ce s-au logodit. Se pare că cei doi au deranjat vecinii cu gălagia din camera lor, iar „reclamațiile” oamenilor nu au întârziat să apară. Iată cum au petrecut după cel mai important eveniment din viața lor și care este motivul pentru care mama concurentei a plâns în direct.

Colaj cu Sese și Giovana Galerie
Sese și Giovana au avut parte de o noapte de pomină după ce s-au logodit. | Antena 1

Sese și Giovana trec prin cea mai frumoasă perioadă a relației lor. Concurentul și-a luat „inima” în dinți și a hotărât să facă pasul cel mare. Acesta s-a hotărât să își ceară iubita de soție într-un cadru extrem de romantic.

Cei doi s-au bucurat din plin de momentul important din viața lor, dar și de o seară de neuitat fără camere de filmat. Concurenții au avut parte de momente intime departe de ochii telespectatorilor, dar aproape de urechile vecinilor.

Se pare că Sese și Giovana au făcut prea mult gălăgie în camera în care au fost cazați, lucru care i-a nemulțumit pe vecinii lor. Tinerii au început să râdă atunci când au auzit că au existat unele plângeri din partea oamenilor care aveau camerele lângă ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese, marii absenți din Gală. De ce lipsesc din platoul emisiunii

„Eu m-am lăsat pe mâna ei. A zis că nu avem vecini. Noi dacă avem casă în pustietate...ursul nu comentează, luptul nici atât.”, a spus Sese, vizibil amuzat de informațiile primite.

„Ca să explicăm despre ce fel de plângeri este vorba. Și vecinul de deasupra voastră s-a plâns, dar e foarte bine. O să aveți timp pe tăcute când o să aveți copii în casă.”, a mai completat Gabriela Cristea.

Mama Giovanei, în lacrimi la Mireasa - Capriciile Iubirii

Giovana a avut parte de o surpriză la Mireasa - Capriciile Iubirii. Concurenta a avut ocazia să discute cu mama sa, care a intrat în direct pentru a-și felicita fiica. Femeia nu a reușit să spună decât câteva cuvinte deoarece a izbucnit în lacrimi de bucurie.

„Felicitări, vă doresc să fiți fericiți cum sunteți acum.”, a spus mama Giovanei înainte să plângă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a ieșit din casă pentru a-i alege un cadou lui Sese. Cum a reacționat el la surpriza pregătită

Reacția femeii a luat-o prin surprindere pe Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars: „Aoleu, sunteți cu lacrimi în ochi? De ce plângeți așa că este o veste bună? De ce plângeți”.

„De bucurie! Abia aștept ziua să ne vedem, să fie ultima. Abia aștept să vă văd acasă. Să fiți cuminți și să vă iubiți”, a răspuns mama Giovanei.

Concurenta nu se aștepta la o astfel de reacție din partea mamei sale: „Nu mă așteptam să plângă. Probabil după experiența asta o să ne apropiem mai mult. Probabil îmi simte lipsa mai mult...”

Mireasa 2022, sezonul 5. Tatăl Elenei, intervenție telefonică după ce Adrian a confirmat că formează un cuplu cu fiica l... Mireasa 2022, sezonul 5. În ce stadiu se află relația dintre Alina și Valentin. Ce se întâmplă cu cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x