Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a lămurit totul. Ce se întâmplă cu relația dintre ea și Andrei

Yana de la Mireasa sezonul 5 a ținut să-și lămurească fanii cu privire la relația dintre ea și Andrei. Concurenta a fost nevoită să părăsească casa Mireasa pentru că îi expirase viza turistică și nu mai putea să stea pe teritoriul României.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a lămurit totul. Ce se întâmplă cu relația dintre ea și Andrei Galerie
Yana a lămurit totul | Antena 1

Pentru că mai sunt doar 2 săptămâni până la marea finală, iar Andrei este mirele săptămânii, dar fără mireasă, Yana a făcut un instastory în care a explicat situația dintre ei.

Yana a lămurit totul

Fata a spus că ea nu se mai poate întoarce în casa Mireasa pentru a merge în marea finală cu Andrei, logodnicul ei pentru că a primit interdicție 3 luni în România. Deși ea, Andrei și oameni dragi, dar și producția emisiunii Mireasa au depus mult efort pentru ca ea să revină în competiție, birocrația a învins, iar legile nu pot fi discutate.

În ceea ce privește starea ei de sănătate, Yana a spus că a avut zile în care nu s-a simțit deloc bine, dar că primește ajutor medical specializat pentru a-și rezolva problemele.

Fata a mai spus că nu-i place să vorbească în public despre situația ei, dar a vrut să-i liniștească pe toți cei care i-au trimis îngrijorați mesaje ca să afle cum se simte.

Yana și Andrei, un nou apel video

Yana și Andrei au vorbit din nou aseară prin apel video. Cei doi au mai vorbit despre relația lor, iar fata a vrut să-i arate că a adoptat un pisic.

Yana i-a arătat iubitului ei că au un nou membru în familie. Andrei a aflat că iubita sa nu are nicio șansă să revină în emisiune pentru că are interdicție 90 de zile în România.

Andrei a fost însă bucuros de fapta iubitei sale, dar s-a întristat și mai tare când a auzit că starea ei de sănătate nu este una bună. Băiatul doamnei Mioara s-a întristat și a spus că e normal să se simtă așa, mai ales că o iubește foarte mult.

Medicii i-au spus Yanei să fie calmă, să nu se streseze și să lase grijile deoparte ca sănătatea ei să fie în parametri normali.

Băiatul doamnei Mioara spune că este în continuare mândru de decizia de a se logodi cu Yana. Andrei a spus că Yana este aleasa inimii sale și că nu va da înapoi. Fata a spus că îi este tare dor de logodnicul ei și că nu vrea ca Andrei să se schimbe niciodată.

Andrei i-a spus Simonei Gherghe că el este dispus să plece și azi din emisiune ca să fie alături de iubita sa. Prezentatoarea TV i-a explicat că nu se poate acest lucru pentru că regulile emisiunii sunt cele pe care le cunosc toți.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ion, reacție la cuvintele lui Alex despre câștigătorii sezonului 4. În discuție a intervenit și... Mireasa sezon 3. Maria Roman, imagini din vacanță. Cum s-a fotografiat fosta concurentă în Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x