Antena Căutare

Mireasa, sezon 4. Tatăl și mătușa, față în față cu Maria după atingerile intime care au aruncat internetul în aer! Ce și-au spus

Maria a avut ocazia să-și vadă tatăl și mătușa în platoul de la Mireasa, Capriciile Iubirii, după evenimentul care i-a tulburat pe toți cei din familia sa. Ce și-au spus după ce au apărut peste tot pe internet imagini cu atingerile intime între ea și Marius.

Mireasa, sezon 4. Tatăl și mătușa, față în față cu Maria după atingerile intime care au aruncat internetul în aer! Ce și-au spus Galerie
Maria a avut ocazia să-și vadă tatăl și mătușa în platoul de la Mireasa, Capriciile Iubirii, după evenimentul care i-a tulburat pe toți cei din familia sa. Ce și-au spus după ce au apărut peste tot pe internet imagini cu atingerile intime între ea și Marius. | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

Doamna Silvia, mătușa și domnul Florin, tatăl Mariei au venit în platoul Mireasa, Capriciile Iubirii și au stat de vorbă cu Gabriela Cristea și cu Maria, după apariția imaginilor din intimitate.

Maria, față în față cu tatăl său și cu mătușa

Gabriela Cristea a întrebat-o pe mătușa Mariei cum i s-a părut că este nepoata ei în această săptămână: “În această săptămână mai bine, săptămânile trecute mai puțin bine, cu ce se întâmplat”. Cu toate acestea: “De evoluția Mariei suntem mulțumiți, o susținem. Orice s-ar întâmpla suntem alături de ea”, spune mătușa ei în emisiunea de la Antena Stars.

Tatăl Mariei este vizibil emoționat, iar la câteva clipe după ce Gabriela Cristea a stat de vorbă cu cei doi, din spate au apărut Maria și Marius. Tânăra nu și-a putut stăpâni lacrimile și a izbucnit în plâns.

Toți au tăcut preț de câteva secunde, iar emoțiile i-au acaparat.

Mătușa Silvia a spus de față cu Maria ce vede în cuplul pe care îl formează nepoata sa: "Acum sunt bine, se înțeleg bine, văd din ce în ce mai bine. Sunt foarte apropiați, i-am văzut din ce în ce mai apropiați. Mă bucur că și Marius este mai mult alături de ea acum și să meargă tot așa".

Tatăl Mariei a spus: "Oricum ei știu ce au de făcut în continuare. Datoria noastră să îi susținem, atât, în rest totul depinde de ei. Dacă ei consideră că țin unul la altul și pentru noi este foarte bine."

Acesta a vorbit și despre mama Mariei: "Este bine, chiar vrea să vină, dar lucrează cam mult. Este acasă acum și este bine și oricum ea se uită acum și se uită cel mai mult, eu nu prea mă uit, dar ea se uită foarte mult și sunt momente când o mai dor câteva lucruri"

Maria a îngânat în lacrimi: "Pe mami n-am mai văzut-o de foarte mult timp și mi-aș fi dorit să o văd. Eu când am plecat, ea nu era acasă".

Maria și Marius au aruncat internetul în aer cu atingerile intime. Primele reacții de atunci

Maria și Marius au urmăit și ei imaginile, de față cu doamna Eugenia. Simona Gherghe le-a citit comentariile din mediul online, câteva dintre cele mai drăguțe. Întrebată de prezentatoarea tv ce se vede în imagini, Maria nu a știut ce să răspundă.

Simona a spus că fiecare face ce simte și cum simte și că nu are ce să le spună. Nici doamna Eugenia nu a vrut să comenteze, iar părinții Mariei nu mai doresc să intre prin telefon.

Mătușa Mariei a intrat însă în emisia live și a spus că toți cei din familie au văzut imaginile în timp real și că vrea să o întrebe pe concurentă dacă realizează că este filmată. Mama Mariei a ajuns la urgențe din această cauză și că este dezamăgită de fiica sa. Mătușa Mariei a spus că toată familia este foarte dezamăgită de tânără și că dacă nu mai rezistă în competiție să-și ceară eliminarea și să meargă acasă.

Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe i-a sancționat pe concurenți pentru încălcări de regulament... Mireasa 2021, sezonul 4. Ela și Petrică au petrecut prima lor noapte la hotel. Intimitate fără camere și lavaliere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x