Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Miruna și Cosmin au făcut schimb de roluri. Băiatul a stat trei ore încălțat cu sandale cu toc

Miruna și Cosmin au făcut față task-ului de sâmbătă, când au trebuit să facă schimb de roluri. Băiatul doamnei Adriana a stat trei ore încălțat cu platforme de 10 centimetri și s-au amuzat serios pe seama schimbului.

colaj de imagini cu miruna si cosmin cand au facut schimb de roluri Galerie
Miruna și Cosmin au făcut față task-ului de sâmbătă, când au trebuit să facă schimb de roluri. Băiatul doamnei Adriana a stat trei ore încălțat cu platforme de 10 centimetri și s-au amuzat serios pe seama schimbului. | Antena 1

”Zi și tu ceva, taci ca mutul. Zi și tu ceva, întreabă ceva. Sunt nervoasă, am draci pe mine. Asta e, cui nu îi place să nu se uite. Eu fac ce vreau.”, a zis Cosmin, în rolul Mirunei.

Tânărul a rezistat trei ore încălțat în tocuri. Deși a apreciat, ea și-a dorit să îl vadă din nou în bărbat.

Citește și: Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Ada, discuție serioasă cu Sebaidin. Ce i-a zis pe terasă

Miruna, supărată la petrecere. Ce s-a întâmplat

Ea a explicat faptul că nu se simțea atrasă de el când îl vedea machiat, cu agrafe în par și cu rochia aceea scurtă. Mai târziu, cei doi au stat pe canapea și au discutat.

Miruna părea supărată, iar Cosmin era vesel. Tânărul a încercat să o scoată din starea neplăcută și au purtat discuții de cunoaștere.

”Mai bine nu te mai chinuiam și te lăsam să stai în adidași”, a afirmat Miruna, vizibil supărată după ce s-a terminat task-ul.

Citește și: Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Roxana era hotărâtă să se despartă de Paul, dar s-a răzgândit după ce s-a întâmplat la party

Apoi s-au retras pe canapea, în livingul băieților și Miruna i-a mărturisit iubitului că nu îi place să meargă în club. Cosmin i-a explicat că se poate distra la petreceri făcute în alte locații, dar pe el îl atrage ideea de a merge, din când în când, în cluburi.

Cu toate acestea, poate renunța la această plăcere de dragul iubitei lui, Miruna. Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea cum s-au distrat la petrecerea de sâmbătă.

Mireasa sezon 6, 10 octombrie 2022. Ada, discuție serioasă cu Sebaidin. Ce i-a zis pe terasă... Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Raluca și Gabriela s-au certat din nou. Și doamna Adriana a intervenit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x