Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 12 octombrie 2022. Ce anunț a făcut Simona Gherghe după ce Raluca și Alex au vorbit despre nominalizări

Raluca și Alex au pus stop cunoașterii pentru că tânăra se simte presată de acest termen. Pe terasă, în timp ce vorbeau despre parcursul lor competițional, cei doi au discutat și despre eliminări.

colaj de imagini cu alex si raluca de la mireasa sezon 6 Galerie
Raluca și Alex au pus stop cunoașterii pentru că tânăra se simte presată de acest termen. Pe terasă, în timp ce vorbeau despre parcursul lor competițional, cei doi au discutat și despre eliminări. | Antena 1

”Te simt de parcă m-ai privi și ai avea ceva de spus, dar nu știi dacă e bine să spui sau nu. Ce sfaturi ți-a dat familia?!”, a zis Alex. Raluca nu a vrut să îi spună, dar i-a promis că va îi va arăta mai târziu scrisorile.

După câteva minute, l-a anunțat că a lor cunoaștere poate fi și aici, dar și afară. ”Modul ăsta de a fi cere...”, a afirmat Alex, care s-a oprit la mijlocul propoziției. Raluca i-a zis că e temperată și că nu dorește să se căsătorească în casa Mireasa, nici să-și facă relație: ”Eu nu mă regăsesc”. Atunci băiatul a replicat că parcursul lui competițional a ajuns la final.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ce părere are Sebaidin despre ieșirile nervoase ale Adei. A spus clar ce îl deranjează

Raluca are imunitate pentru că a discutat despre eliminări

Câteva minute mai târziu, cei doi au citit scrisoarea de la familia Ralucăi. Fata a remarcat faptul că biletul nu a fost expediat din Anglia, ci de la noi din țară.

După ce s-au mai liniștit, Alex și Raluca s-au ținut de mână și au discutat inclusiv despre eliminări, lucru interzis în casa Mireasa. În urma acestei discuții, Simona Gherghe i-a oferit imunitate concurentei, lucru care s-a mai întâmplat și în alte sezoane, atunci când tinerii au încălcat regulamentul.

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 octombrie 2022. Reacția lui Andrei când Inga a spus că vrea să-l vadă cum luptă pentru ea

”Vrei să te nominalizeze Alex? Eu îți ofer imunitate. Știi că sunt niște lucruri tabu, despre care nu vorbim. Tu știi ce se întâmplă când vorbește despre nominalizări, primești imunitate.”, a spus Simona Gherghe. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6. Adina și Paul, replici dure în casă. Ce și-au spus cei doi și cum a reacționat Roxana... Mireasa sezon 6, 12 octombrie 2022. Ce a răspuns Cosmin când a fost întrebat dacă se căsătorește în Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x