Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Alex a compus o piesă de dragoste pentru Raluca. Cum sună melodia despre povestea lor

La scurt timp, după ce au ieșit din casa Mireasa căsătoriți, Alex a compus o piesă pentru soția lui și le-a cerut părerea susținătorilor, în mediul online.

colaj foto alex si raluca de la miereasa sezonul 6 Galerie
La scurt timp, după ce au ieșit din casa Mireasa căsătoriți, Alex a compus o piesă pentru soția lui și le-a cerut părerea susținătorilor, în mediul online. | Antena 1

Dacă primii pași în casa Mireasa sezonul 6 i-a făcut pe note muzicale, Alex continuă să întrețină focul iubirii dintre el și Raluca tot prin muzică. Deși de când au iești din competiție ca soț și soție nu petrec tot timpul împreună, cei doi își țin susținătorii la curent cu tot ce e nou în viața lor și chiar le cer părerea, ala cum s-a întâmplat și de data aceasta.

Cum sună piesa de dragoste pe care Alex i-a compus-o Ralucăi, după ce s-au căsătorit în Finala Mireasa sezonul 6

De data aceasta, Alex a postat un clip pe Tik Tok care i-a impresionat pe urmăritorii săi. Fostul concurent de la Mireasa sezonul 6 care este și cântăreț i-a compus o piesă de dragoste soției sale și s-a consultat cu internauții.

„Bună, dragilor. Mi-ați cerut să fac o melodie pentru Raluca. Am scris melodia, am și compus melodia și vrea să o împărtășesc cu voi. Și vreau niște păreri din partea voastră”, a spus acesta înainte de a cânta piesa.

Potrivit postării sale, se pare că aceasta s-ar numi „Luni... septembrie” și vorbește despre povestea lor de dragoste de la început și până în prezent.

Mai mult, Alex a dezvăluit că plănuiește să lanseze melodia pe care a scris-o pentru soția sa, în curând.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au un nou membru în familia lor. Ce anunț au făcut în social media

Cum a început povestea de dragoste dintre Raluca și Alex de la Mireasa sezon 6

Încă de la începutul show-ului matrimonial, Raluca a fost sigură ce vrea: un bărbat sigur, stabil financiar, cu care să formeze o familie.

Deși a încercat să-i cunoască pe tinerii de la Mireasa sezon 6, fata a înțeles rapid că niciunul nu este potrivit pentru a îi sta alături pentru tot restul vietii.

Alex a intrat la o lună de la startul competiției și i-a atras atenția Ralucăi cu fizicul său, după cum a mărturisit aceasta ulterior.

Nu avea să treacă mult până când el recunoștea că ea este cea care i-a atras atenția și pe care dorește să o cunoască. Deși se aștepta să fie greu să o cucerească, nici nu-și imagina că Raluca va fi atât de reticentă.

Încă de la începutul interacțiunii lor, Alex i s-a părut diferit, iar asta i-a ridicat semne de întrebare. Deși l-a supus la mai multe teste, după o lună și o săptămână de cunoaștere, într-un moment de vis, Alex și Raluca s-au sărutat.

Evident, ”Olaf”, așa cum s-a numit ea, nu s-a topit pe loc și Alex a fost nevoit să depună mult efort pentru a o cuceri pe femeia de care se declara îndrăgostit.

Lucrurile au decurs frumos între ei, în ciuda repetatelor momente în care Raluca îl ”certa” pe iubitul ei în diferite situații. Însă vacanța de la Viena a fost cea care i-a schimbat complet pe amândoi.

Alex s-a relaxat și Raluca, cea care acum îi era logodnică, părea că s-a convins de faptul că el este bărbatul cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au spus ”DA”. Cum sună jurămintele lor și ce au spus în fața primarului

Fata s-a declarat încântată de băiatul pe care l-a descoperit în afara casei Mireasa și de atunci s-a concentrat doar pe povestea lor de dragoste.

În ciuda faptului că au existat tensiuni în cuplul lor, ei au reușit să le depășească și s-au cununat civil în Finala Mireasa sezon 6 din 23 decembrie 2022.

Mireasa, sezonul 5. Nora a depus plângere pentru furt de identitate. Prin ce trece fosta concurentă de la Mireasa... Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x