Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Gabriela a revenit la numele de fată pe Instagram. Ce mesaj a distribuit pe contul ei

La scurt timp după ce Valentin a anunțat că el și Gabriela s-au despărțit, tânăra a revenit la numele de fată pe Instagram. Ea a distribuit și o postare.

La scurt timp după ce Valentin a anunțat că el și Gabriela s-au despărțit, tânăra a revenit la numele de fată pe Instagram. Ea a distribuit și o postare.

Antena 1

De când au apărut zvonuri că Valentin și Gabriela s-au despărțit, fata nu a făcut nicio declarație. Ea nu a comentat nici măcar când tatăl copilului ei a anunțat că merg pe drumuri separate, deși așteaptă un copil.

Însă, la câteva zile după anunț, Gabriela și-a schimbat numele pe Instagram. Fosta concurentă de la Mireasa sezon 6 a revenit la numele de fată după ce userul a fost schimbat de mai multe ori după căsătoria cu Valentin. Inițial, Gabriela s-a prezentat drept Harle pe rețelele sociale, iar apoi a înlocuit numele de familie al soțului cu ”fitness online”.

Iată că, de data aceasta, Gabriela a revenit la numele de familie pe care îl avea înainte de cununie: Pitigoiu.

Citește și: Mireasa sezon 6. Citatul postat de Gabriela după ce Valentin a anunțat că este însărcinată și s-au despărțit

Ce mesaj a distribuit Gabriela pe contul ei

Gabriela a distribuit și un mesaj pe contul ei de Instagram după ce a fost inactivă în ultimele ore.

”Delete, unfollow, unfriend, block - pe oricine îți fură pacea, liniștea, te complexează, te critică permanent, te face să te simți insuficient, te stresează sau te frustrează - în social media și în realitate.”, a fost mesajul pe care Gabriela l-a distribuit.

Ea a adăugat: ”de aceeași părere”.

Valentin a anunțat că el și Gabriela s-au despărțit

Valentin a confirmat faptul că soția sa, Gabriela, este însărcinată. De asemenea, el a anunțat și despărțirea, printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

”Salut tuturor, scriu acest mesaj strict pentru oamenii care m-au susținut și în tot această perioadă în care s-au vorbit și născocit fel și fel de lucruri și nu și-au dat cu părerea, nu au jignit și nu au pus milioane de întrebări.

Citește și: Mireasa sezon 6. Valentin anunță că el și Gabriela s-au despărțit, deși așteaptă un copil

Eu și Gabriela am luat-o pe drumuri separate. Nu voi da absolut niciun detaliu (oricum sunt 100 de ipoteze dejae existente pe grupuri).

Nu voi vorbi niciodată urât sau greșit despre Gabriela, mi-a oferit bucuria și fericirea de a avea un bebe împreună, dar din păcate relația dintre noi nu este așa cum trebuie să fie într-o familie.

Indiferent de relația dintre noi, bebe cu siguranță va crește exemplar pentru că vom păstra o relație cât se poate de bună strict pentru el.”, a anunțat Valentin.

Mireasa sezon 7, 31 martie 2023. Hatice și Mihai au primit critici în sesiunea live cu fanii emisiunii: „A fost o lecție... Mireasa sezon 7, 31 martie 2023. Dani și Daiana au luat contact cu publicul. Ce i-au transmis susținătorii doamnei Lored...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x