Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 30 mai 2023. Antonio crede că e posibil ca Irina să-l placă. Ce și-au spus cei doi în live

Antonio de la Mireasa sezon 7 a fost deranjat de atitudinea Irinei, care a râs și l-a înțepat de când s-a împăcat cu Maria.

antonio, irina si maria de la mireasa sezon 7 stau de vorba Galerie
Antonio de la Mireasa sezon 7 a fost deranjat de atitudinea Irinei, care a râs și l-a înțepat de când s-a împăcat cu Maria. | Antena 1

După emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii, Antonio i-a cerut explicații Irinei pentru atitudinea sa. El a remarcat că este duală în ceea ce îi privește pe el și Maria.

Antonio crede că e posibil ca Irina să-l placă. Ce și-au spus cei doi în live

Băiatul i-a reproșat că i-a încurajat să facă pași și, în același timp, părea să nu fie de acord cu relația lor. La Capricii, ea s-a amuzat serios pe seama lui Antonio. A adus vorba de Giulia și Beatrice și a spus că băiatul a renunțat prea repede la Maria.

”E doar ideea mea de bărbat și femeie. Așa văd eu. Am eu o chestie față de bărbații care cred că li se cuvine tot”, a zis Irina. ”Ce ai făcut și ce ai spus sunt două lucruri diferite”, a mai adăugrat tânăra.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cu Beatrice în platou, Antonio a aflat ce crede mama Mariei despre sărutul lor. Maria s-a închinat când a auzit

Întrebată de ce este ea intrigată și Maria nu, Maria a afirmat că e ceva în interiorul ei care o împiedică să se simtă așa. ”Odată înțelegi cum e situația, odată nu”, a zis Antonio.

El e deranjat și de afirmația Irinei, conform căreia ei nu ar fi avut ce vorbi dacă nu intervenea Irina.

Întrebată dacă consideră că Irina îl place pe Antonio, Maria a negat că ar putea fi vorba de așa ceva.

”Nu, în momentul de față nu... Am avut mici chestii, au fost în trecut. Nu vreau să cred așa ceva, să-l placă.”, a susținut Maria.

Ulterior, după ce a auzit reacțiile din casă după împăcarea lor, Maria a afirmat că a ales să-l țină de mână pe Antonio și că își asumă tot ce va urma.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese, prima apariție publică după ce au devenit părinți. Cum s-au fotografiat alături de mi... Mireasa sezon 7, 30 mai 2023. Gestul făcut de mama lui Andrei față de Simona. Ce i-a spus pe terasă...
Video Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Mireasa sezonul 8, 22 septembrie 2023. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii Vineri, 22.09.2023, 17:05
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană
Hello Chef sezonul 6, 23 septembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și Luis Gabriel au făcut o plăcintă cu mere bucureșteană Sambata, 23.09.2023, 15:14
Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, imaginea care le-a atras atenția fanilor. Ipostaza tandră în care s-au fotografiat cei doi

Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, imaginea care le-a atras atenția fanilor. Ipostaza tandră în care s-au fotografiat cei doi

Maria și Antonio au publicat o fotografie de colecție, la malul mării, unde cei doi se sărută pasional.

Duminica, 24.09.2023, 09:44
Mireasa, sezon 6. Gabriela, imaginea care i-a îngrijorat pe fani. Are legătură cu copilul ei. Fata a șters poza după publicare

Mireasa, sezon 6. Gabriela, imaginea care i-a îngrijorat pe fani. Are legătură cu copilul ei. Fata a șters poza după publicare

Gabriela Pițigoiu a publicat o fotografie care a lăsat loc de interpretări și chiar i-a îngrijorat pe fani. Fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa a șters imaginea la scurt timp de la publicare.

Sambata, 23.09.2023, 16:40
Mireasa, sezon 2. Claudia Shik, primele imagini cu chipul fiului său. Cum arată Elias Andrei

Mireasa, sezon 2. Claudia Shik, primele imagini cu chipul fiului său. Cum arată Elias Andrei

Claudia Shik, fosta concurentă a sezonului 2 Mireasa, a născut un băiețel la începutul lunii septembrie. Bruneta a publicat imagini cu chipul fiului său, la 2 săptămâni de la naștere.

Sambata, 23.09.2023, 13:42
Mireasa, sezon 6. Anunțul făcut de Raluca, la scurt timp după ce fanii au spus că s-ar fi despărțit de Alex

Mireasa, sezon 6. Anunțul făcut de Raluca, la scurt timp după ce fanii au spus că s-ar fi despărțit de Alex

Raluca nu a vorbit despre relația sa cu Alex, însă a făcut noi anunțuri despre viața ei atât pe plan profesional, cât și personal.

Sambata, 23.09.2023, 11:56
x