Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. De ce a fost prezent Zain la Mireasa, Capriciile Iubirii. Ce surpriză le-a făcut foștilor lui colegi

Gabriela Cristea a anunțat la începutul emisiei live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 6 iunie 2023 că are o surpriză pentru concurenți. Surpriza a fost venirea lui Zain în platou.

Colaj cu Zain la Mireasa Galerie
Zain a fost prezent la Mireasa, Capriciile Iubirii | Antena 1

Fostul concurent al sezonului 7 Mireasa a venit la Mireasa, Capriciile Iubirii pentru a-și revedea foștii colegi, mai ales pe Antonio care a împlinit de curând 30 de ani. Zain a precizat că nu a putut veni de ziua lui Antonio pentru că a fost foarte răcit, însă este mai bine mai târziu decât niciodată.

Zain nu a venit cu mâna goală. Le-a adus shaorma foștilor lui colegi și a mărturisit că i-a fost dor de ei.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Ce i-a spus Beatrice lui Antonio, după ce băiatul a dat curs unor discuții despre ea

Zain le-a făcut o surpriză concurenților Mireasa

„Sunt foarte bine. Mi-e dor de toți băieții și fetele, de Antonio”, a spus Zain.

Zain a stat în platou în calitate de invitat pe tot parcurusul emisiei de pe 6 iunie 2023 și și-a spus părerea despre subiecte.

Întrebat dacă crede că e pregătit Antonio să aibă o relație cu o femeie cu un copil, Zain a răspuns: „Antonio nu a încercat înainte o relație cu o femeie cu copil și dacă nu încearcă nu pot să spun dacă merge sau nu”.

Zain a părăsit competiția în gala din 12 mai 2023, după ce Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare dintre Irina și băiat.

Fostul concurent din casa Mireasa a refuzat să se salveze atunci cu amuleta pe care o deținea, astfel părăsind competiția, dar nu înainte de a-i oferi amuleta lui Antonio.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 iunie 2023. Irina a avut un conflict cu Simona. Ce a deranjat-o pe iubita lui Andrei

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 7. Ce i-a spus Beatrice lui Antonio, după ce băiatul a dat curs unor discuții despre ea... Mireasa sezon 7, 7 iunie 2023. Antonio l-a cunoscut pe Amir, fiul Mariei. Cum a fost momentul întâlnirii...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x