Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Laura, imagini superbe în care apare alături de persoanele dragi din competiție. Pentru cine a avut un mesaj

Laura Vlad din sezonul 9 Mireasa a publicat un colaj de fotografii în care apare alături de foștii colegi de competiție.

Galerie
Laura din sezonul 9 Mireasa, urare emoționantă pentru doamna Mariana | Antena 1

În imaginile publicate de Laura recent apar Albert, Delia, Liviu și doamna Mariana. Fosta concurentă a sezonului 9 Mireasa a făcut această postare pe rețelele sociale pentru a face o urare cu ocazia mamei lui Albert. Persoana dragă căreia Laura i s-a adresat este doamna Mariana.

Laura, mesaj superb pentru doamna Mariana: „Te iubesc și mi-e dor de tine”

„La muuulți ani, Mariana mea! Dumnezeu să îți dea tot ce dorești! Te pup, te iubesc și mi-e dor de tine”, a scris Laura pe rețelele sociale.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Laura, mesaj emoționant la scurt timp de la Finală: „Mi-e dor de tine”. Cui i s-a adresat tânăra

Articolul continuă după reclamă

Laura și doamna Mariana au avut o relație specială în cadrul sezonului 9 Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Laura Vlad, schimbare de look. Cum arată acum: „Nu am mai avut părul atât de scurt de când eram mică”

De ce s-au despărțit Laura și Albert în timpul show-ului matrimonial Mireasa

Laura a fost o concurentă foarte îndrăgită se sezonului 9 Mireasa. O foarte mare perioadă a competiției a fost Mireasa Săptămânii, chiar și în momentele în care nu avea cuplu. Tânăra a avut la începutul sezonului 9 Mireasa o relație cu Cristian, însă cei doi nu s-au potrivit și s-a ajuns la despărțire. Fata a suferit mult când mama lui Cristian a blocat-o, iar cei doi nu au mai putut interacționa o săptămână. Chiar din acea săptămână Cristian și-a exprimat dorința de a nu mai fi împreună cu Laura. Fata era nefericită în acea relație și pentru că băiatul nu-i oferea atenția pe care ea și-o dorea. Khaled s-a arătat interesat să se apropie de Laura, însă fata i-a spus băiatului că nu ar putea simți mai mult decât o prietenie pentru el. În cele din urmă, Laura și Albert au intrat într-o relație, însă până la finalul sezonului cei doi s-au despărțit, însă au rămas în relații de prietenie.

Cei doi au fost la Mireasa: Confesiuni, unde au vorbit despr emotivul despărțirii:

„După o perioadă nu ne-am mai regăsit noi, nu am mers pe aceeași lungime de undă, viziunile noastre au fost diferite. Nu ne mai simțeam noi bine”, a spus Albert.

„Asta e părerea ta. Eu cred că l-a dat puțin înapoi faptul că eu mă gândeam la căsătorie. Am spus de mai multe ori că eu îmi doresc pe cineva care înr-un an-doi ar vrea să facă pasul ăsta. Dacă era să fim mpreună, eu îmi doream să locuim împreună. Chestia asta l-a speriat puțin și de mult eori nu puteam discuta anumite lucruri cu el pentru că simțeam că nu vrea să vorbească, să nu fie anumite discuții”, a spus Laura.

Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Tess și Robert formează un cuplu! Ei sunt cel de-al doilea cuplu al sezonului 10... Mireasa sezon 10, 26 august 2024. Ionela și Raul au încheiat cunoașterea. Cei doi s-au certat. Care e motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x