Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 25 octombrie 2024. Cum arată clasamentul publicului și al casei. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii

Publicul a decis favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii anunțati în Gala din 25 octombrie 2024.

Galerie
Descoperă cum arată clasamentul săptămânii după gala din 25 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 | Antena 1

A fost o săptămână dificilă pentru unii dintre concurenții de la Mireasa, căci ultimele zile au fost marcate de numeroase conflicte, certuri și reproșuri, dar și dezvăluiri importante.

Stelian a trecut de la extaz la agonie și invers. Vestea bună pentru fani a fost aceea că a părut că se apropie de Tess și cei doi au petrecut mai mult timp împreună. Totuși, vestea mai puțin bună e că el s-a certat cu Raul și cu Robert.

Cuplul format din Sorin și Simona nu a scăpat de criticile domnului Gheorghe, care a sunat pentru a-și spune din nou supărările.

Între Alexia și Isabelle au ieșit scântei și cele două concurente și-au aruncat replici dure, în timp ce Raul a trecut prin momente de tristețe, dar aniversarea zilei de naștere i-a adus o stare de bine ulterior.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 24 octombrie 2024. Alexia a dat cărțile pe față despre ceea ce simte pentru Alexandru. Ce a urmat

Și în această săptămână, concurenții au încercat să își dea seama cine este ispita din casa Mireasa sezonul 10.

În gala de vineri, 25 octombrie 2024, a emisiunii Mireasa sezonul 10, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Descoperă în rândurile de mai jos cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii.

Cum arată clasamentul publicului. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii în Gala din 25 octombrie 2024

În ediția Gala Mireasa din 25 octombrie 2024, Simona Gherghe a anunțat care este clasamentul complet al săptămânii ce tocmai s-a încheiat. Iată cum arată topul fetelor, topul băieților și descoperă cine este Mama Săptămânii:

Top 3 fete în gala de vineri de la Mireasa sezon 10, de pe 25 octombrie 2024

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Ramona

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Laura

Fata Săptămânii este: Daiana

Top 3 băieți în gala de vineri de la Mireasa sezon 10, de pe 25 octombrie 2024:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Alexandru

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Cristi

Băiatul Săptămânii este: Mihai

Cum arată clasamentul săptămânii după votul concurenților. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii în Gala din 25 octombrie 2024

Mama săptămânii este doamna Ana.

Mirele săptămânii a fost desemnat: Sorin

Mireasa săptămânii a fost desemnată: Laura

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 25 octombrie 2024. Doi concurenți au intrat în cursa de eliminare! Despre cine este vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 octombrie 2024. Adrian a pierdut toți banii
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 octombrie 2024. Adrian a pierdut toți banii Joi, 24.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x