Antena Căutare

Mireasa sezonul 10. Stelian i-a oferit Ramonei o soluție pentru a putea să treacă mai ușor peste despărțirea de el

După ce ieri Stelian a aflat că Ramona a clarificat lucrurile cu Ionuț, spunându-I că nu e pregătită să înceapă o altă relație și că nu se vede formând un cuplu în casa Mireasa, el și-a dat seama că fosta lui iubită are nevoie de câteva sfaturi.

Galerie
Stelian a încercat să se sfătuiască cu Tess în legătură cu Ramona și felul în care ar trebui ei să abordeze lucrurile pe viitor pentru a nu se incomoda unul pe altul. | Antena 1

Stelian, la rândul lui, încearcă să depășească despărțirea de Ramona și vrea să se se focuseze să o cunoască mai bine pe Alexia. Cu toate acestea, el a spus că nu se poate detașa complet de Ramona, știind că el este motivul pentru care ea suferă.

Stelian a încercat să se sfătuiască cu Tess în legătură cu Ramona și felul în care ar trebui ei să abordeze lucrurile pe viitor pentru a nu se incomoda unul pe altul.

Stelian s-a sfătuit cu Tess despre interacțiunile cu Ramona

Chiar dacă inițial Stelian a zis că el crede că e mai bine ca el și Ramona să stea la distanță unul de altul și să nu mai interacționeze absolut deloc, el i-a povestit lui Tess că psihologul Eduard Puiu l-a sfătuit să o ajute pe Ramona să treacă peste despărțirea de el.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 8 octombrie 2024. Ramona a clarificat lucrurile cu Ionuț. Ce decizie a luat după cele întâmplate la petrecere

Stelian nu știa încă dacă aceasta este soluția optima, deși ar trebui să îi arate Ramonei că empatizează cu ea.

“A fost o chestiune în doi și tot în doi o să reușim să trecem peste”, i-a spus Stelian lui Tess.

El a recunoscut în fața lui Tess că el a trecut deja peste despărțirea de Ramona și că acum e important să o ajute pe fosta lui iubită.

Tess a mai vorbit și despre ce își dorește ea de la un partener și faptul că simte că își va găsi pe cineva când va pleca din competiție. De asemenea, Tess a mai spus că ea nu ar putea să formeze un cuplu cu altcineva știind că fostul ei iubit îi vede.

Se pare, însă, că Stelian ar fi înțeles greșit intervenția domnului Eduard Puiu pentru că Raluca, prezentă și ea în platou, a spus că își amintește că psihologul i-a transmis lui să încerce să nu îi ma idea speranțe Ramonei și să nu îi mai zâmbească așa cum îi zâmbește.

“Și eu am văzut foarte multe gesturi între voi”, i-a zis Raluca.

Ramona nu a intervenit deloc și doar a ascultat sfaturile celor din platou.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 8 octombrie 2024.Laura și Mihai, discuție serioasă despre un potențial viitor împreună.“Îmi place să tachinez”

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 8 octombrie 2024. Daiana a împlinit 25 ani! Cine i-a făcut o surpriză de ziua ei de naștere

Chat-ul zilei la Mireasa, 9 octombrie 2024. Comentează aici cele mai importante momente din show... Mireasa sezonul 10, 9 octombrie 2024. Alexia, dispută aprinsă cu Mihai. Ce i-a reproșat concurentului după ce a primit o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 octombrie. Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei și o vacanță în Peru
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 octombrie. Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei și o vacanță în Peru Miercuri, 09.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x