Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. Amalia, noi mărturisiri despre presupusul divorț de Radu după nașterea fetiței. Imaginile grăitoare

Amalaia comunică simbolic despre situația delicată prin care trece. Susținătorii săi au asociat imaginile zvonurilor că a s-a despărțit de Radu, imediat după venirea pe lume a fetiți lor.

Mireasa, sezonul 4. Amalia, noi mărturisiri despre presupusul divorț de Radu după nașterea fetiței. Imaginile grăitoare Galerie
Mireasa, sezonul 4. Amalia, noi mărturisiri despre presupusul divorț de Radu după nașterea fetiței. Imaginile grăitoare | Mireasa/Antena 1

Radu și Amalia, cunoscuți publicului din edițiile a 2-a și a 4-a ale show-ului matrimonial Mireasa, au uimit când au făcut publică relația lor de iubire. Mariajul lor, care s-a conturat departe de ochii curioși ai camerelor de luat vederi, a fost pentru mulți o surpriză neașteptată. Cu toate acestea, recent, au existat speculații că ar întâmpina probleme în căsnicie.

Ce imagine a publicat Amalaia: "Prețuiește ceea ce ai pentru că scuzele nu repară"

Amalia, fostă participantă la show-ul matrimonial Mireasa, a postat un videoclip sufestiv pe contul său de Instagram. În clipul video, un pahar spart este lipit cu ajutorul unor bandaje pe care scrie "îmi pare rău." În momentul în care paharul este umplut cu vin, lichidul începe să curgă prin fisurile rămase.

Prin acest gest, Amalia pare să transmită un mesaj profund: scuzele nu sunt suficiente pentru a vindeca o persoană rănită la suflet. Paharul, chiar și "reparat," nu mai poate reține vinul, asemenea unei relații care nu poate fi vindecată doar prin cuvinte. Pare că a avurt să sugereze că că un om rănit căruia îi frângi sufletul în bucăți nu poate fi vindecat dacă i se cere scuze.

"Prețuiește ceea ce ai pentru că scuzele nu repară", se mai arată în videoclip.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Prima imagine postată de Amalia, după ce s-a spus că a divorțat de Radu: „Nu este o tragedie”

Pe 13 iulie 2023, Radu și Amalia au devenit părinți. La ora 13:00, micuța Maya Maria a venit pe lume. Bebelușul a cântărit 3.33 kg și măsoară 50 cm.

”Mulțumim, Doamne, pentru binecuvântarea oferită. Ai fost minunată dragostea mea. Sunt cel mai împlinit bărbat. Vă iubește tati infinit comorile mele”, a scris Radu pe Instagram, atunci când a devenit tată.

Dacă până acum ei nu au postat nicio imagin cu chipul micuței, lucrurile s-au schimbat, iar fanii celor doi au putut să vadă cât de frumoasa este fetița lor.

După ce s-a despărțit de Mădălina, Radu a reușit să se vindece și să-și refacă viața. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta iubită a lui John de la Mireasa sezon 4.

Citește și: Ana Maria și Amalia, înțepături în spațiul public după ce proaspăta mămică a ironizat moentul “crevetelui”, de la Insula Iubirii

Mireasa sezon 8, 12 septembrie 2023. Cine a câștigat task-ul cheilor. Ce băieți au fost norocoși... Hatice și Mihai de la Mireasa, ipostaza romantică în care au apărut pe internet. Ce declarație de dragoste emoționantă ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x