Antena Căutare

Aron de la Mireasa și iubita lui, prima fotografie de la ecograf cu chipul bebelușului. Cât de fericiți sunt ei și ce au postat

Aron de la Mireasa și iubita lui, Gabriela, au dezvăluit lumii întregi prima fotografie de la ecograf cu chipul micuțului lor, care își face simțită prezența în pântecele iubitei sale.

Aron de la Mireasa și iubita lui, prima fotografie de la ecograf cu chipul bebelușului. Cât de fericiți sunt ei și ce au postat Galerie
Aron de la Mireasa și iubita lui, prima fotografie de la ecograf cu chipul bebelușului. Cât de fericiți sunt ei și ce au postat | Antena 1/ Instagram

Acest moment special a fost împărtășit cu fanii lor pe rețelele de socializare, transformându-se rapid într-un eveniment viral ce a stârnit o avalanșă de felicitări și urări de bine.

Aron de la Mireasa și iubita lui, prima fotografie de la ecograf cu chipul bebelușului. Cât de fericiți sunt ei și ce au postat

După ce Aron a captat inimile publicului în emisiunea "Mireasa", destinul lui a luat o întorsătură minunată odată cu întâlnirea cu Gabriela, femeia care i-a schimbat viața în moduri neașteptate. Se pare că iubirea lor a atins acum un nou nivel, o treaptă fascinantă a vieții - sunt pe cale să devină părinți.

Citește și: Cât de mare a crescut burtica de gravidă a iubitei lui Aron de la Mireasa. Fostul concurent și partenera lui s-au pozat împreună

Cei doi au vizitat recent medicul pentru a afla mai multe detalii despre evoluția sarcinii. Momentul magic a survenit în timpul unei investigații la ecograf, unde au avut privilegiul să vadă pentru prima oară chipul micuțului lor. Într-un gest plin de dragoste și bucurie, au hotărât să împărtășească această experiență cu lumea, postând prima fotografie de la ecograf pe platforma lor de socializare preferată, Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aron a ținut să publice și o filmare cu Gabriela de la ecograf, iar fanii lor au putut vedea mai bine chipul bebelușului din pântecele ei.

Fotografia surprinde chipul delicat al bebelușului, aducând cu sine un val de emoție și bucurie pentru cuplul tânăr.

Fanii emisiunii "Mireasa" au inundat comentariile cu urări de bine și felicitări, exprimându-și bucuria pentru cuplul adorabil. Fiecare like și fiecare mesaj de încurajare au devenit o rază de lumină în această călătorie minunată către Aron și Gabriela.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Aron a anunțat că iubita lui este însărcinată: ”Nu vă pot descrie în cuvinte fericirea”

Povestea lui Aron Adelin Bob de la Mireasa

Aron s-a născut pe 13 martie 1999 la Caraș Severin, în Caransebeș. Mai are un frate mai mic cu un an și 4 luni. Mama e cantor bisericesc și tata e preot ortodox.

Fostul concurent de la Mireasa sezon 5 a urmat Liceul Teoretic Traian Doda din Caransebeș, profil mate-info, în clasa a 10-a s-a transferat Seminarul Teologic Episcop Ioan Popasu.

Tatăl lui nu l-a împins să facă facultatea de teologie, a vrut să meargă și la Arte și design, dar s-a răzgândit. La Cluj se gândea să facă dreptul.

După absolvire, s-a dus la Teologie la Facultatea de Teologie din Caransebeș, dar a renunțat din primul an. A știut că toată viața lui o să devină antreprenor, voia licența ca să stea ai lui liniștiți.

După, a decis să plece pentru o lună jumate în Germania, ca să muncească ca curier, s-a întors și s-a mutat la Cluj pentru că a vrut o schimbarea în viața lui.

Mireasa sezonul 5. Alina și Valentin, prima apariție televizată alături de fiul lor. Ce „pont” le-a dat Gabriela Cristea... Mireasa sezonul 9. Prima reacție a Andreei după ce a fost eliminată din casă. Ce a ținut să transmită în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x