Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Doamna Dana, reacție dură la adresa Norei! Ce a dezvăluit, fără pic de reținere

Nora și Leo s-au împăcat, spre marea nemulțumire a doamnei Dana, care a făcut tot ce i-a stat în putință ca să-i țină departe pe cei doi. Reacția ei a fost una complet neașteptată, în gala Mireasa din 5 martie 2022.

doamna dana si nora de la mireasa, sezonul 5 Galerie
Doamna Dana a aruncat cuvinte grele la adresa Norei și a făcut dezvlăuiri neașteptate în gala Mireasa din 5 martie 2022 | Antena 1

În ultima vreme, Nora și Leo s-au confurntat cu suișuri și coborâșuri în relația lor de cuplu. Cea mai aprigă contestatară a iubirii lor a fost chiar doamna Dana, care a făcut tot ce i-a stat în putință ca să-i țină la distanță pe cei doi. În gala Mireasa din 5 martie 2022, aceasta a făcut o dezvăluire ce i-a luat pe toți prin surprindere.

Ce a dezvăluit doamna Dana pentru Leo și Nora, în gala Mireasa din 5 maartie 2022

Se pare că doamna Dana nu mai are încredere în Nora de când a aflat unele detalii din trecutul tinerei. Mama lui Leo este hotărâtă să facă orice în stă în putere ca fiul ei să nu aibă vreo relației cu aceasta, motiv pentru care nu s-a sfiit să îi arunce tot felul de acuze și vorbe grele, ori de câte ori a avut ocazia. Scandalul și tensiunile dintre cei trei au atins cote maxime, însă Leo nu a părut că se pricepe să stingă acest conflict.

Mireasa, sezonul 5. O concurentă a părăsit casa Mireasa. Simona Gherghe a anunțat că este vorba despre Juliana

În gala Mireasa din 5 martie 2022, Simona Gherghe a stat de vorba cu doamna Dana și a încercat să afle mai multe detalii despre toată această situație.

„Eu vă rog să nu vă jigniți, pentru că lucrurile astea rămân și nu se știe în ce direcție o s-o ia relația asta cu Leo și Nora, poate se lasă cu o căsătorie, poate se lasă cu nepoți. Văd nepoții peste ani”, a zis îndrăgita prezentatoare a emisiunii Mireasa, de la Antena 1.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mie mi-a plăcut atitudinea lui Leo. Când voi vă certați el s-a dus să mănânce!”, s-a amuzat apoi Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Sabrina a dat cărțile pe față și a zis ce se întâmplă între ea și Perneș, de fapt! Ce a recunoscut

„Soțul e mai disperat decât mine, mi-e frică de ei acasă, mi-e frică să nu vină aici cumva. Dacă Leo nu știe ce a lăsat acasă, atunci e treaba lui. Eu atâta pot face, ce-am făcut. Nu știu ce voi face la nervi, ce reacții voi mai avea. Sper să fiu bine, am zis că o să-l las și o să închid gura, dar se pare că nu pot să-mi închid gura, efectiv. Mi-aș dori, dar nu pot”, a zis doamna Dana, extrem de supărată, în încercerea ei de a-l intimida și de a-l face pe Leo să uite de Nora.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus din gala Mireasa din 5 martie 2022, de la Antena 1.

Mireasa, sezonul 5. O concurentă a părăsit casa Mireasa. Simona Gherghe a anunțat că este vorba despre Juliana... Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Larisa, la cuțite din cauza Bellei: Zici că ești bărbat, urangutan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x