Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Nora a atras atenția susținătorilor cu o ținută care îi scoate în evidență bustul generos. Cum s-a pozat

Nora, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, și-a lut prin surprindere susținătorii cu o ipostază incendiară. Tânăra s-a fotografiat într-o ținută care i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special bustul generos.

Colaj cu Nora din sezonul 5 Mireasa în două ipostaze diferite Galerie
Nora, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, și-a lut prin surprindere susținătorii cu o ipostază incendiară | Antena 1

Nora este una dintre concurentele sezonului 5 Mireasa care au cucerit telespectatorii cu felul lor carismatic și aspectul fizic. Tânăra a avut un parcurs neașteptat în casa show-ului matrimonial, unde a avut parte de o iubire plină de peripeții alături de Leo.

Fosta concurentă a trecut prin momente plăcute, dar și dificile în emisiune. Aceasta a părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, după despărțirea de fostul partener.

De-a lungul sezonului 5 Mireasa, Nora și-a făcut o mulțime de susținătorii cu care încă ține legătura prin intermediul rețelelor sociale. Așadar, aceasta se mândrește cu o comunitate impresionantă de prieteni pe contul de Instagram.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Nora Balasz a publicat un filmuleț emoționant cu mama ei pe rețelele sociale. Cât de bine seamănă cele două

Postările tinerei din ultima perioadă au fost tot mai rare. De curând, fosta iubită a lui Leo a luat pe toată lumea prin surprindere cu o fotografie de-a dreptul senzațională, care a pus pe jar publicul masculin.

Nora s-a pozat într-o ținută care îi scoate în evidență bustul generos. Cum arată acum fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa

Nora, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a încins atmosfera de pe Instagram o cu ipostază incendiară. Tânăra s-a fotografiat în oglindă, iar ținuta sa nu a fost trecută cu vederea de susținători.

Superba blondină a îmbrăcat un maiou alb care i-a scos în evidență bustul generos, tatuajele, talia de invidiat și bronzul perfect. De asemenea, aceasta a mai apelat la blugi albi și mai multe bijuterii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Norei a generat o mulțime de aprecieri și câteva comentarii din partea urmăritorilor de pe Instagram.

„Frumoasa mea!”, „O femeie prea frumoasă!”, „Wow, ești superbă!” sau „Perfectă!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online care și-au dorit să-i transmită tinerei complimente.

Ce mărturisiri a făcut Nora despre Leo, la scurt timp de la ieșirea din competiția sezonului 5 Mireasa

Nora și Leo au trăit o poveste de dragoste cu suișuri și coborâşuri în sezonul 5 Mireasa. Tânăra a fost nevoită să se „lupte” cu mama băiatului pentru iubirea lor, însă relația lor s-a încheiat într-un mod total neașteptat.

„Erau momente când duceam lupta asta singură și mă zbăteam singură. Foarte multe acuzații, cuvinte urâte, gesturi care nu își aveau locul.”, a mărturisit Nora la Mireasa: Confesiuni.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și-a schimbat viața după competiția Mireasa: "Nu am timp de dragoste!"

Mai mult decât atât, fosta concurentă a vorbit și despre actuala relație a fostului său partener: „Am auzit, era pe AntenaPlay, că era dragoste la prima vedere. Poate mă judecă lumea, într-adevăr iubește. Și nu de placul mamei a făcut cuplu cu Anda, ei chiar se potrivesc și se iubesc. Este un pas înainte că și mamei îi place. O, da, contează foarte mult părerea mamei. A luat-o drept pansament. Nu era iubirea aia să rupă poarta și să vină după mine. Ceva era acolo. El vorbea mult despre mine după plecarea mea, era agitat cum mă simt, să mă vadă cum mă simt. Vedeam că se agita și la intervenția mea. Când am venit la Capricii, avea zâmbetul până aici.”.

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine cu sezonul 7, la Antena 1. Când va avea premiera și ce se schimbă... Mireasa Confesiuni. Reacția părinților Mirunei după momentul în care Adriana i-a despărțit pe ea și Cosmin pe ringul de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x