Antena Căutare

Mireasa, sezonul 5. Nora a depus plângere pentru furt de identitate. Prin ce trece fosta concurentă de la Mireasa

Nora, fostă concurentă din casa Mireasa își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. 

Mireasa, sezonul 5. Nora a depus plângere pentru furt de identitate. Prin ce trece fosta concurentă de la Mireasa Galerie
Nora a depus plângere pentru furt de identitate | Instagram

De aceea, concurenta și-a rugat fanii să nu-i mai scrie pe rețelele sociale pentru că nu va mai răspunde până când nu-și va recupera conturile în totalitate.

Potrivit Norei, o persoană s-a folosit de identitatea ei și a încercat să-i folosească imaginea. Nora a depus plângere pentru furt de identitate.

Nora a depus plângere pentru furt de identitate

Concurenta a spus că ea speră ca persoana care a încercat să-i facă rău să înțeleagă că ceea ce a făcut reprezintă infracțiune, iar ea va alege calea legală ca să-și facă dreptate.

"Bună ziua, dragilor. Nu mai folosesc Facebook deoarece vreau să mă asigur că contul meu este recuperat în totalitate și securizat din acest motiv. Sper că cine a vrut să-mi facă rău a înțeles că se va ajunge și la plângere penală și la furt de identitate, infracțiune."

De asemenea, Nora și-a rugat fanii să o contacteze pe Instagram, iar pe cei apropiați să o contacteze pe WhatsApp. Fosta concurentă le-a mulțumit tuturor pentru înțelegere și a lăsat de înțeles că nu va lăsa lucrurile fără rezolvare.

Ce mărturisiri a făcut Nora despre Leo, la scurt timp de la ieșirea din competiția sezonului 5 Mireasa

Nora și Leo au trăit o poveste de dragoste cu suișuri și coborâşuri în sezonul 5 Mireasa. Tânăra a fost nevoită să se „lupte” cu mama băiatului pentru iubirea lor, însă relația lor s-a încheiat într-un mod total neașteptat.

„Erau momente când duceam lupta asta singură și mă zbăteam singură. Foarte multe acuzații, cuvinte urâte, gesturi care nu își aveau locul.”, a mărturisit Nora la Mireasa: Confesiuni.

Mai mult decât atât, fosta concurentă a vorbit și despre actuala relație a fostului său partener: „Am auzit, era pe AntenaPlay, că era dragoste la prima vedere. Poate mă judecă lumea, într-adevăr iubește. Și nu de placul mamei a făcut cuplu cu Anda, ei chiar se potrivesc și se iubesc. Este un pas înainte că și mamei îi place. O, da, contează foarte mult părerea mamei. A luat-o drept pansament. Nu era iubirea aia să rupă poarta și să vină după mine. Ceva era acolo. El vorbea mult despre mine după plecarea mea, era agitat cum mă simt, să mă vadă cum mă simt. Vedeam că se agita și la intervenția mea. Când am venit la Capricii, avea zâmbetul până aici.”.

Mireasa, sezonul 5. Când vor face nunta Valentin și Alina. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă despre marele evenimen... Mireasa, sezon 6. Alex a compus o piesă de dragoste pentru Raluca. Cum sună melodia despre povestea lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Vineri, 23.02.2024, 17:02
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni Joi, 22.02.2024, 20:50
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În Gala de vineri, 23 februarie 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Vineri, 23.02.2024, 16:44
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

În gala de vineri, 23 februarie 2024, atât fetele cât și băieții au făcut nominalizări. Până pe 1 martie fanii Mireasa pot vota la cursa de eliminare, disponibilă pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1.

Vineri, 23.02.2024, 16:16
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Khaled are 29 de ani, vine din TUnisia, este inginer și e stabilit în România din 2015. Tânărul a intrat în casa Mireasa în gala de e 23 februarie 2024.

Vineri, 23.02.2024, 15:45
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Timp de o săptămână, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat în gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare. La finalul Galei, prezentatoarea a primit o scrisoare unde s-a anunțat o amnistie de Dragobete. Nimeni nu a fost eliminat.

Vineri, 23.02.2024, 15:06
Ultimele știri
x