Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Adrian le-a cunoscut pe fete. Primele impresii ale tinerelor după ce au urmărit prezentarea

În Gala de vineri, 1 septembrie 2023, Adrian a venit în fața fetelor. Află primele impresii ale concurentelor după ce l-au cunoscut pe băiat.

bogdana, adrian si andreea de la mireasa sezonul 8 Galerie
În Gala de vineri, 1 septembrie 2023, Adrian a venit în fața fetelor. Află primele impresii ale fetelor după ce l-au cunoscut pe concurent. | Antena 1

Adrian a pășit emoționat în platou și a răspuns la curiozitățile tinerelor de la Mireasa sezonul 8. Iată cum au descurs interacțiunile.

Adrian le-a cunoscut pe fete. Primele impresii ale tinerelor după ce au urmărit prezentarea

Concurentele de la Mireasa sezonul 8 și-au spus părerea despre Adrian, tânărul pe care l-au cunoscut în Gala din 1 septembrie 2023.

”Pare că este foarte timid, asta am văzut deja. Nu pot să zic mai multe până acum, o să vedem în față”, a zis Ana. ”Noi suntem și apropiați de vârstă, mi se pare că are o maturitate mare pentru vârsta ta”, a explicat Cosmina.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Mama Cosminei a sunat după ce tânăra a plâns. Ce i-a spus despre Robert

Madi: ”Îmi place că e sincer, spontan. Nu îmi place că e timid”. Bianca: ”Și eu aceeași părere, e sincer, natural, spontan”. Andreea: ”Foarte emotiv sau mi se pare? Oricum o să trecem peste lucrurile astea, vedem în casă”. Bogdana a punctat că emotivitatea e o calitate, căci oamenii timizi au o inimă bună.

Daria: ”Nu e deloc cum mi-l imaginam. Aici nu mi se pare timid, nici în videoclipul de prezentare. Mi se pare că e deschis, că putem vorbi orice”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Încălcare de regulament în casa Mireasa sezonul 8

După blind date-ul cu Adrian, Daria a primit un cadou de la Liviu. Liviu a încălcat regulamentul și i-a dăruit o floare fetei. ”Cu fetele e romantic, cu mine nu”, a zis doamna Lucica.

Moderatoarea Simona Gherghe a punctat că nu va exista o sancțiune, pentru că este vorba despre prima încălcare a regulamentului.

Cine este Adrian de la Mireasa sezonul 8

Adrian a venit alături de mama prietenului cel mai bun, doamna Maria. Băiatul și-a petrecut o bună parte din viață în străinătate. S-a născut în Giurgiu, dar de la vârsta de 11 ani a locuit în Spania pentru că părinții s-au despărțit.

În 2008, tatăl a plecat și s-a ajuns la divorț. După separare, doi frați au rămas cu mama, doi cu tata. Speră ca măcar la nunta lui să se adune toată familia.

Vrea alături o parteneră respectuoasă, matură. Nu acceptă minciuna.

Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Mama Cosminei a sunat după ce tânăra a plâns. Ce i-a spus despre Robert... Mireasa sezonul 8, 1 septembrie 2023. Fetele l-au cunoscut pe Cătălin. Ce au spus despre tânăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x