Antena Căutare

Miruna de la Mireasa, într-o nouă relație. S-a fotografiat alături de un bărbat misterios, după divorțul de Cosmin

Miruna, câștigătoarea sezonului 6 Mireasa, și-a luat urmăritorii din mediul online prin surprindere, după ce a publicat o fotografie în compania unui bărbat „misterios”, căruia nu a dorit să îi dezvăluie identitatea. Iată ce a declarat fosta concurentă despre noua relație!

colaj foto cu miruna si cosmin de la mireasa Galerie
Miruna de la Mireasa, fotografie în compania unui bărbat „misterios”, după divorțul de Cosmin | Antena 1

Miruna și Cosmin, câștigătorii sezonului 6 Mireasa, au anunțat recent că mariajul lor s-a încheiat și din punct de vedere legal, după ce divorțul a fost pronunțat. Ambii au rămas liberi să își refacă viața amoroasă, iar dacă fostul concurent s-a afișat deja de ceva vreme alături de o nouă domnișoară, se pare că nici Miruna nu s-a lăsat mai prejos.

Citește și: Miruna a răbufnit pe internet, după ce a fost din nou întrebată despre Cosmin și actuala lui iubită. Ce a putut spune

Miruna de la Mireasa, o nouă relație după divorțul de Cosmin

Miruna și-a luat prin surprindere urmăritorii din mediul online, după ce, la scurt timp de la anunțul divorțului, a publicat o imagine în compania unui bărbat „misterios”. Fotografia a fost însoțită și de un mesaj, iar fosta concurentă de la Mireasa a dezvăluit că în prezent știe ce este fericirea. Iată ce imagine a postat pe contul personal!

Câștigătoarea sezonului 6 a confirmat astfel că a început un nou capitol al vieții sale, însă cel puțin pentru moment nu a dorit să dezvăluie identitatea celui care o face fericită. Miruna a ales astfel să acopere chipul noului ei partener, în fotografia de cuplu. Din acest motiv, urmăritorii săi au fost de părere că acesta ar fi chiar Luță, fostul ei partener și totodată bărbatul care a cauzat despărțirea dintre ea și Cosmin.

„Azi, știu ce e fericirea: nimic din ce credeam până acum. Așadar, mă voi bucura de noua mea viață în liniște, discret. (..) Dacă nu îl postez, logic că nu îi voi spune numele”, a scris Miruna în mediul online. Cât despre urmăritorii curioși, care au vrut să afle dacă în imagine este într-adevăr Luță, Miruna le-a răspuns în aceeași manieră ironică. „De ce e așa logic? (că ar fi Luță în fotografie n.r). E prea urât și îmi e rușine să îl postez”, a fost mesajul Mirunei pentru cei care au întrebat-o care este motivul pentru care a acoperit chipul actualului ei partener.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Ce mesaj a transmis Miruna după ce susținătorii au aflat cine e Luță. Tânăra a revenit pe Instagram

Miruna și Cosmin au divorțat, după ce fosta concurentă a recunoscut că a fost infidelă

Miruna de la Mireasa a publicat recent în mediul online un mesaj care a confirmat faptul că divorțul dintre ea și Cosmin s-a pronunțat. După ce s-au separat, în prezent decizia lor a luat și o formă oficială, iar cei doi nu mai sunt soț și soție în acte.

Deși au format cuplul preferat al telespectatorilor și au câștigat și marele premiul al sezonului 6, cei doi s-au separat la doar o lună de la căsătorie, în urma infidelității Mirunei.

Cosmin nu a putut trece cu vederea faptul că Miruna a vorbit cu fostul ei partener, Luță, pentru care se pare că încă ar mai fi avut sentimente, astfel că ruptura a fost inevitabilă.

Anunțul divorțului fost făcut de Miruna pe contul personal de Instagram, acolo unde a mărturisit că a revenit la numele ei de dinainte de căsătorie. „Domnișoara Gheorghe a revenit de azi”, a fost mesajul simplu trasmis de către fosta concurentă, în dreptul unei fotografii personale. La scurt timp după, și Cosmin a publicat un mesaj separat.

Mireasa, sezon 6. Paul și Roxana și-au șters fotografiile de cuplu de pe rețelele sociale... Mireasa sezon 7, 13 martie 2023. Conflict de proporții între Antonio și Mihai: „Ești un nimeni”. Ce s-a întâmplat la pet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x