Antena Căutare

O pedeapsă cu aripi! Narcisa a părăsit casa "Mireasa". Reproșuri și regrete din cauza lui Costi: "M-ai luat la mișto"

Narcisa a părăsit casa Mireasa pentru câteva zile. Înainte să plece, concurenta i-a reproșat lui Cristi că s-a purtat urât cu ea.

De ceva timp, Narcisa vrea să plece din casa Mireasa, astfel, dorința i-a fost îndeplinită, dar pe jumătate. Concurenta va sta numai pentru câteva zile singură, pentru că dorește să-și găsească liniștea.

Cu sufletul mai liniștit, Narcisa și-a împachetat hainele, amintirile și visele. Parcă ar fi vrut să uite tot ce a fost.

Narcisa și Costi, reproșuri și regrete. ”M-am simțit folosită. Am simțit că te joci cu mine. M-ai luat la mișto”, i-a transmis concurenta.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Costi, aniversare inedită în casa "Mireasa"! Tânărul și-a sărbătorit ziua de naștere cu fast și voie bună! | ... Interese sub formă de glume în casa "Mireasa". Costi și Andreia, tachinări și apropouri. Lică, lezat în orgoli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x