Căutare Live

Radu și Mădălina, întâlnire romantică. "Simt ceva pentru tine" | Video

Radu și Mădălina au avut parte de o întâlnire romantică. Tinerii s-au înțeles de minune la prima întâlnire și și-au dat speranțe unul celuilalt.

Mădălina Buzatu, are douăzeci și patru de ani şi este din Iaşi. A locuit vreme de treisprezece ani în Italia, însă a revenit în ţară pentru că îşi dorea o schimbare radicală în viaţa sa.

citește și: Tensiuni între mamele din casa "Mireasa". Doamna Mia, foc și pară." Nu recunosc nimic" | Video

"Mamă, sunt surprins și chiar îmi place, ca ai venit tu. Mă așteptam să vina Catălina, ca așa au spus băieții, și nu aveam starea aceea atât de bună, când am auzit ca va veni alta fată", i-a spus Radu Mădălinei, în timp ce a întâmpinat-o pe tânără, extrem de entuziasmat, dupa cum declara chiar el.

"Sunt foarte entuziasmat si fericit. Chiar mai mult decât fericit", a exclamat tânărul.

Discuția dintre cei doi a decurs foarte plăcut de ambele părți, iar Radu i-a făcut o mărturisire sinceră Mădălinei.

"Crede-mă sincer, că singura fată de care eu sunt interesat ești tu."

Mădălina vrea să-i dea o șansă tânărului, după ce a recunoscut că inițial a fost dezamăgită de acesta, pentru faptul că a vrut să o cunoască întâi pe Catălina.

citește și: Spiritele s-au încins în casa "Mireasa". Radu și David, nervi și cuvinte grele. Care este motivul disputei | Video

"Vreau totuși să-i dau ocazia să ne cunoaștem", a concluzionat Mădălina.

Cum a decurs întâlnirea celor doi concurenți din casa Mireasa, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Mireasa.

Mihai și Claudia, discuție în miez de noapte: "Îmi ești foarte drag" | Video... Mireasa 2021, sezonul 3. Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina...
Ultimele știri