Căutare Live

Tensiuni între mamele din casa "Mireasa". Doamna Mia, foc și pară." Nu recunosc nimic" | Video

O discuție aprinsă a avut loc între doamnele din casa "Mireasa". Mărul discordiei ar fi pornit de la o vorbă spusă de doamna Mia. Cum le-a numit femeia pe restul mamelor?

Doamnele din casa "Mireasa" au avut parte de dispută serioasă. Taberele s-au împarțit în două. Pe de o parte doamna Mia, iar pe de cealaltă parte restul mamelor.

Spiritele s-au încins în casa "Mireasa". Radu și David, nervi și cuvinte grele. Care este motivul disputei | Video

Mărul discordiei ar fi fost o vorbă aruncată în vânt, dar care a fost suficientă pentru a crea dispute și a aprinde spiritele în casa "Mireasa".

Doamna Mia, pusa la zid de restul mamelor

Confruntată în direct, doamna Mia, căuta adevărul. Femeia susține că nu a folosit cuvântul "babă", și insistă să afle cine a divulgat secretul, pe care ea susține că-l știau doar fetele.

Destăinuri sincere între Claudia și Ionuț. Tânărul are o țintă precisă. Pe cine intenționează să cucerească | Video

"Care fată. Până nu știu care fată, nu recunosc nimic", a fost justificarea femeii, care a dat fuga repede la fete pentru a le lua la întrebări și a afla cine este "trădătoarea", care a dat-o de gol, în fața celorlalte mame.

Cum a decurs toată discuția și cum s-a ajuns la adevăr, dar și care au fost reacțiile doamnelor din casa Mireasa, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat în cadrul emisiunii " Mireasa".

Spiritele s-au încins în casa "Mireasa". Radu și David, nervi și cuvinte grele. Care este motivul disputei | V... Mireasa 2021, sezonul 3. Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina...
Ultimele știri