Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Ștefania și Mihai de la Mireasa, tot mai apropiați. Gesturile lor spun mai mult decât vorbele

Statusul relației dintre Mihai și Ștefania de la Mireasa rămâne necunoscut. Cu toate că au declarat faptul că-și doresc să meargă pe drumuri separate, gesturile lor par să spună altceva.

Statusul relației dintre Mihai și Ștefania rămâne necunoscut

Captura TV

Ieri l-am supărat când l-am îndrumat către altă fată. Nici eu nu am simțit, nici el nu a simțit să facă chestia asta. Nu o s-o mai fac.”, a spus Ștefania, făcând referire la o discuție cu Mihai despre fetele care îl plac.

Convorbirea despre care vorbea a avut loc în dormitorul fetelor. Întrebat de ce a venit la ea, Mihai a replicat: ”Am venit pentru că nu-mi place cum suntem. Facem iar ca la început și pierdem pe parcurs.

Citește și: Votează-ți online favoriții de la Mireasa. Iată unde și cum

Ai două șanse, cu două fete. Una e pe drum, alta e aici în casă. Ai ocazia să vezi ce se întâmplă că nici de mine nu ai știut de la început că îți place. Ca să-ți dai seama dacă-ți place sau nu un om, trebuie să vorbești cât mai mult. (...) Dacă e să-ți placă altă fată, rămân eu singură. Se dovedește că eu nu am fost bună pentru tine”, i-a transmis concurenta.

La scurt timp, i-a zis: ”Știam că o să vii la mine. Apoi iar par eu aia rea, că tu vii la mine și eu nu vreau. Eu te vreau așa pe tine, nu știu cum te vreau, dar te vreau. Mintea ta e plină de mine, Mihai. Chiar ăsta e adevărul.”

După ce concurentul i-a spus că va pleca dacă se mai uită la cameră, Ștefania l-a luat în brațe. Cei doi au rămas așa clipe bune.

Vezi mai multe detalii în videoclipul următor: