Antena Căutare

Veste bombă în casa Mireasa! Lică, anunț neașteptat despre Ale! Ce decis să facă

Situație complet neașteptată în casa Mireasa, de la Antena 1! Vasile Turnău (Lică) a făcut un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Ce decizie a luat, după ce a curtat-o pe Ale?

În urmă cu doar câteva zile, în casa Mireasa își făceau apariția concurenți noi, printre care și Ale. Lică a fost încă din start captivat de tânăra blondă și chiar s-a oferit să-I arate casa! Cei doi au petrecut destul de mult timp împreună, discutând despre tot felul de lucruri din viața lor.

DECIZIE NEAȘTEPTATĂ ÎN CASA MIREASA

Ale chiar a decis să îl surprindă pe bărbat și i-a făcut farse amuzante. Mulți au crezut că cei doi au toate șansele să ajungă să formeze un cuplu, dar uite că situația s-a schimbat radical, după ce Lică a anunțat că nu mai vrea s-o curteze pe Ale!

CITEȘTE ȘI: Lică a rămas în pielea goală, la emisiunea Mireasa! Cine i-a furat hainele

Care este motivul și ce s-a întâmplat între cei doi? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ale și Andra Nicolin sunt la cuțite! Replici acide și dezvăluiri neașteptate, în casa Mireasa... Scandal uriaș în care Mireasa pentru Ale! Doi concurenți au ajuns să se amenințe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x