Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cel mai hot cuplu al toamnei. Cariera de artist o ține departe de școală pe tânăra cântăreață care este clasa a 12-a

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", au prticipat la cel mai în vogă sport din România, Roundnet.

De câteva luni, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda formează un cuplu. Iar de când şi-au făcut publică relaţia, au scos şi o piesă. De dragoste, evident. Chiar "Dragoste, vă rog!" se numeşte.

Cleopatra face școala în Moldova, deși acolo s-au început cursurile, cântăreața nu a intrat în program, cariera de artist ținând-o puțin departe. Artista este în ultimul an de liceu, clasa a 12-a, un an dificil cu multe provocări mai ales că situația coronavirusului impune multe reguli de distanțare fizică.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, postarea care a produs un val de reacții. Admiratorii i-au asaltat cu comentarii: "Sarcină ușoară și să fie sănătos!"

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au pus fanii pe gânduri, după ce pe contul de socializare al artistului a apărut o fotografie controversată cu cei doi. Admiratorii lor i-au asaltat cu întrebări.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au pus fanii în dilemă, asta după e pe contul de socializare al artistului a apărut o fotografie cu cei doi. Imaginea a trezit multe suspiciuni în rândul fanilor care nu au întârziat să le adreseze numeroase întrebări, dar și urări, în mediul online.

În fotografie, Edward o îmbrățișează pe Cleopatra, iar mâinile lui acoperă abdomenul tinerei, în timp ce artista, la rândul ei, își ține mână pe burtică, întocmai precum o femeie însărcinată, care încearca să-și protejeze sarcina.

Reacțiile si comentariile au curs în lanț, pe contul de socializare al artistului, iar printre comentatori s-a numărat și artistul Randi, care le-a făcut o urare care a stârnit și mai mult curiozitatea internauților.

Vezi imaginea ----------> AICI

Video