Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscopul zile 18 ianuarie 2021. Berbecii au parte azi de o zi excelentă, află ce se întâmplă cu Gemenii

Astrele spun că luna conjuctă în Berbec ne ajută să rezolvăm probleme emoționale din trecut, traume, dar și că putem să rezolvăm mult mai rapid tot ceea ce ne propunem. 

Berbecii au parte astăzi de o zi excelentă, iar nativii din zodia Gemeni trebuie să ia decizii importante

Profimedia Images

Berbec. Veștile sunt foarte bune pentru această zodie. Pentru că luna tranzitează acest semn zodiacal, azi, cei care stau sub zodia Berbec vor avea parte de o zi excelentă. Vor avea de făcut alegeri privind cariera și trebuie să fie extrem de atenți la ceea ce își doresc.

Taur. Aici veștile sunt legate de bani. Fie nativii din zodia Taur vor câștiga o sumă de bani, fie cineva le dăruiește sau există posibilitatea să primească un job peste hotare.

Gemeni. Acești nativi pot lua decizii privind o asociere, colaborare sau parteneriat. Sunt susținuți, dar trebuie să fie atenți la detalii pentru că cineva poate să preia rolul de lider în locul lor.

Rac. Acești nativi nu ar trebui să cedeze în fața unei decizii tensionate. Au nevoie de odihnă și de liniște, așa că nu trebuie să se suprasolicite.

Leu. Sfaturile pentru acești nativi sunt importante. Nimeni nu îi poate salva pe cei care nu își doresc să fie salvați. Nativii Leu vor întâlni oameni care au nevoie de sprijin emoțional, dar trebuie să încerce să se păstreze departe de energia negativă.

Fecioară. Acești nativi trebuie să fie precauți. Drumul pe care trebuie să-l urmeze se va contura de la sine și mai mult de atât, sigur se va găsi în preajma lor un sfătuitor de a cărui părere trebuie să țină cont.

Balanță. Nativii din zodia Balanță trebuie să se ocupe de sănătatea lor. Dacă au de făcut analize sau un control, atunci trebuie să acorde o deosebită importanță acestui subiect.

Scorpion. Dacă nativii acestei zodii amână o reparație sau o verificare, a mașinii de exemplu, lucrurile se vor înrăutăți. Totul trebuie rezolvat azi.

Săgetător. Acești nativi vor avea parte azi de o zi agitată, dar intuiția nu îi dezamăgește. Relația cu familia trebuie pusă pe primul loc.

Capricorn. În dragoste, prietenii sau afaceri, Capricornii trebuie să aibă o abordare relaxată. Aceștia trebuie să arate mai mai multă compasiune și pozitivism și astfel pot consolida mai ușor legăturile.

Vărsător. Colegii acestor nativi este posibil să facă erori, dar ei nu trebuie să-i certe, ci să fie mai înțelegători și să le arate că pot conta pe ei.

Pești. Acești nativi au astăzi parte de o zi execelentă, dacă vor să studieze sau să-și facă planuri. Nu trebuie să uite să își țină nervii sub control pentru că este posibil să se enerveze o rudă.