Antena Căutare

Horoscopul zilei 13 noiembrie 2020. Racii sunt super productivi la locul de muncă, ce se întâmplă cu Săgetătorii

Azi Mercur merge direct, iar Marte face același lucru. Vei vrea să discuți cu cei apropiați ce ai pe suflet și sunt șanse mari să fii ascultat.

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul zilei.

Antena 1

Berbec. Azi ești apreciat pentru atitudinea ta, dar ai grijă la felul cum te adresezi. Urmează o perioadă în care vei avea parte de foarte multă energie.

Taur. Dacă nu ești atent la detalii, azi poți atrage unele situații puțin mai neplăcute.

Gemeni. Dacă nu te temperezi puțin, este posibil să te războiești cu cei mai apropiați prieteni. Alți gemeni au parte de un răgaz într-o chestiune financiară.

Rac. Ești super productiv la locul de muncă. Este posibil să faci pace cu un șef, iar spre seară ai și timp de relaxare.

Leu. În relațiile cu ceilalți ai pretenția ca toată lumea să îți spună adevărul. Dacă ai judecat pe cineva greșit, acum e timpul sa-ți schimbi părerea.

Fecioară. Ai de făcut unele drumuri care nu sunt pe placul tău. Este posibil să fie nevoie să împrumuți pe cineva cu bani, dar din păcate, nu se știe când o să-i mai vezi înapoi.

Balanță. Scandalurile cu partenerul s-au ținut lanț în ultima vreme, dar se pare că a venit timpul să găsiți un numitor comun.

Scorpion. În continuare trebuie să fii atent la starea ta de sănătate, să te menajezi și să nu te mai stresezi atât de mult.

Săgetător. Azi fă doar ce ai tu chef. Distrează-te, fă shopping, chiar dacă sunt oameni care vor încerca să-ți pună bețe în roate.

Capricorn. Este în sfârșit liniște și pace acasă. Este posibil să oferi mult mai mult decât primești. Muncești peste măsură și te epuizezi.

Vărsător. Nu îți plac certurile. Azi nu ai altă soluție decât să pui piciorul în prag.

Pești. Este posibil să izbucnești de mai multe ori în lacrimi, dar nu pentru că se întâmplă vreo tragedie, ci pentru că ești extrem de sensibil în această perioadă.


Horoscopul zilei, 13 noiembrie 2020. Nativii Berbec sunt apreciați... Horoscopul zilei, 16 noiembrie 2020. Nativii balanță au noroc la bani...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x