Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi astăzi simfonie de ciuperci, un preparat delcios.
Ingrediente: - 600 de grame de ciuperci champignon - 300 de grame de hribi - 300 de grame de gălbiori - Două cepe mari - 3-4 căţei de usturoi - 200 de grame de muştar dulce - 200 de grame de cremă de smântână - 150 de ml de vin - Mălai - Cimbru - Parmezan - Unt Mod de preparare: Se căleşte ceapa în unt şi ulei de măsline, se adaugă usturoiul şi ciupercile mari, iar la sfârşit, hribii. Ulterior, se potriveşte gustul cu cimbru, sare, piper şi se adaugă vinul şi smântâna.. Se prepară mămăliga şi se adaugă parmezanul, după care se răstoarnă într-un vas şi se lasă la răcit. Se taie felii şi se gratinează, după care se serveşte cu ciupercile.