Rețeta zilei! Vlăduț ne gătește un preparat delicios, cu multe arome de toamnă ce înnobilează gustul unui mușchiuleț de porc în mantie de bacon, rețetă denumită „Un zâmbet de toamnă”.
Ce ne trebuie pentru a pregăti rețeta Un zâmbet de toamnă
Cum pregătim rețeta „Un zâmbet de toamnă”
Legumele se curăță și se taie grosier, apoi se pun într-o tavă unsă bine cu ulei. Se adaugă și fructele spălate și tăiate grosier și se dau la cuptor până se pătrund. Se condimentează cu sare și piper.
Mușchiulețul de porc se curăță, se feliază în medalioane de 3-4 cm grosime. Se condimentează cu sare și piper, se înfășoară în felii subțiri de bacon și se dau la cuptor pentru 15 minute la 200 de grade.
Pentru sosul de sfeclă roșie, sfecla se coace, sau se fierbe, se dă pe răzătoare, apoi se mixează împreună cu crema de smântână. Se adaugă, după gust, pastă de hrean și o linguriță de miere. Sosul de sfeclă roșie se va trece prin sită pentru a deveni fin.
Se așază frumos pe platou legumele și fructele preparate la cuptor, alături de medalioanele de mușchiuleț în crustă de bacon și deliciosul so de sfeclă roșie.
Toate aceste preparate compun rețeta Un zâmbet de toamnă, bună de mai ceri o porție!