Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi propune să găteşti astăzi şniţel muzical, un preparat delicios, cu nuci pecan şi gutui.
Ai nevoie de: - 500 de grame de muşchi file - Cinci cepe roşii - Două linguri cu miere - 100 de grame de nuci pecan - Trei mere - O gutuie - O lingură de muştar boabe - Oţet balsamic - Ulei de măsline - O lingură de capere - Două linguri de stafide aurii - Cartofi Mod de preparare: Carnea se curăţă şi se bate pentru şniţel, după care se condimentează, se dă prin făină, ouă şi pesmet şi se prăjeşte în baie de ulei. Se taie ceapa mărunt, la fel merele şi gutuia, se adaugă stafidele, caperele, muştarul, mierea şi nucile, după care se adaugă oţet balsamic, sare, ulei de măsline şi se bagă la frigider timp de 30 de minute. Se serveşte alături de şniţel cu garnitură de cartofi copţi.