Vlădutz, bucătarul de la Neatza, a pregătit rețeta Aripioare în stil italian, un preparat ușor, dar foarte gustos!
Ingrediente pentru rețeta Aripioare în stil italian
Mod de preparare pentru rețeta Aripioare în stil italian
Aripioarele de pui se așază într-o tavă pe un pat din bucăți de slănină afumată. Se condmentează cu sare, piper și cimbru și se dau la cuptor, acoperite, la 180 de grade, pentru 15 minute, Apoi, se mai lasă descoperite încă 10 minute, pentru a se rumeni frumos.
Roșiile se taie în sferturi și se așază într-un vas de yena. printre ele se presară căței de usturoi și cuburi de pâine, Se stropesc toate ingredientele cu ulei de măsline, se presară cimbru și busuioc și se lasă la odihnit așa câteva minute. Apoi, se dă vasul la cuptor pentru 15-20 de minute, După ce se scoate din cuptor, se presară imediat mozzarella și frunze de busuioc.
Se așază și aripioarele printre ingredientele din vas și se servesc cu poftă.