Antena Căutare

Tu știi ce este un „piglais”? Amintiri din copilărie, la „Neatza”. Cum se asigura Răzvan că arată impecabil

Răzvan Simion a povestit, marți, la cel mai iubit matinal, că el avea „piglais” în copilărie și nu „fier de călcat”, cum are acum toată lumea.

Răzvan Simion a povestit, marți, la cel mai iubit matinal, că el avea „piglais” în copilărie și nu „fier de călcat”, cum are acum toată lumea.

Ceva mai obișnuiți cu noul decor tradițional din platoul matinalului, Răzvan Simion și Dani Oțil au depănat câteva amintiri din copilărie. Răzvan și-a adus aminte de „piglaisul” cu care își călca cămășile.

„La fierul de călcat noi îi spuneam piglais”, a spus Răzvan, care s-a mai lăudat și că avea „un izvor cu apă cu miros de trandafiri” în săpatele casei.

„Aveam un băiat special angajat – umectator se chema, care venea cu apă cu miros de trandafiri. Cât dădeam cu piglaisul, umectatorul scuipa apă, astfel încât toate cămășile noastre miroseau a trandafiri”, a mai spus Răzvan Simion.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Diana Matei și Taraful Cleante au făcut show la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Vor lansa un nou proiect, pe 12 aprilie - Vi... Fitness pentru coapse și fesieri și… spectacol  la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Cele mai eficiente exerciții, recomandate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x