Antena Căutare

Antena 1, 26 de ani! Răzvan și Dani, momente de colecție și petreceri de senzație, de ziua Antenei 1! Cum am sărrbătorit din 2015 și până în prezent

Pe 29 noiembrie 2019 se fac 26 de ani de la prima emisie a postului Antena1, care promitea încă de la început să fie alături de români cu divertisment de calitate, zeci de vedete și momente de neuitat. Este zi de sărbătoare pentru noi și toată ziua va fi presărată pe post cu momente speciale, dedicate publicului pentru care am fost „mereu aproape”! Am fost și suntem în continuare „mereu cu tine”, așa că la ceas aniversar am decis să ne aducem aminte împreună de cum am petrecut ziua de 29 noiembrie, la Neatza cu Răzvan și Dani, în ultimii ani!

Antena 1, 26 de ani! Răzvan și Dani, momente de colecție și petreceri de senzație, de ziua Antenei 1! Cum am sărrbătorit din 2015 și până în prezent Galerie
Antena 1, 26 de ani! Răzvan și Dani, momente de colecție

De aproape 12 ani, simpaticii Răzvan Simion și Dani Oțil ne fac diminețile mai frumoase, mai „gustoase” și amuzante! Au fost aproape 12 ani în care ne-am băut cafeaua împreună și am râs în hohote, căci matinalii noștri s-au priceput mereu să fie alături de public cu cele mai tari momente. Dar poate că momente cu adevărat speciale din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani au fost cele în care am sărbătorit împreună, an de an, pe 29 noiembrie, ziua Antenei 1!

Anul acesta se fac 26 de ani de când s-a auzit, pentru prima oară, „Antena 1 EMITE”! La ceas aniversar, băieții noștri de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de care am petrecut diminețile din ultimii aproape 12 ani, au pregătit momente speciale, cu invitați surpriză, un tort de poveste și multe, multe surprize!

Anul acesta, în loc de LA MULȚI ANI, spunem împreună AJUT EU! La 26 de ani de la prima emisie, Antena 1 sărbătoreşte altfel. Împlinind dorinţe, alături de voi. Fie că aveţi un vis, fie că vreţi să ajutaţi pe cineva, AJUTUEU.RO este platforma unde dorinţele se transformă în realitate.

Dar să ne amintim puțin și cum a arătat petrecerea din ultimii ani, dedicată zilei Antenei 1!

Ca la 25 de ani, cu emoții și revederi de poveste!

Un moment cu adevărat special s-a întâmplat anul trecut, la aniversarea a 25 de ani de existență. Practic, cu emoție și cu lacrimi în ochi, am privit cum Dani Oțil trăiește poate chiar revederea vieții lui, aceea cu Mihaela Rădulescu! Îmbrăcată cu o superbă rochie roșie, fosta vedetă a Antenei 1 a reușit să îl tulbure de tot pe matinalul nostru, care a sorbit-o din priviri și împreună au purtat un dialog delicios, presărat cu glume, dar și cu mărturisiri emoționante. A fost o revedere pe care toți am așteptat-o cu sufletul la gură și pentru care toți ne-am oprit, preț de câteva minute, în fața televizoarelor.

Tot anul trecut am descoperit și ce făceau diferitele vedete, la vârsta de 25 de ani!

Am aflat despre Codin Maticiuc că a fost obligat să forțeze la firma tatălui său, iar despre Octavia Geamănu am descoperit că aceasta a fost vârsta la care și-a luat viața în propriile mâini! Mirela Vaida începuse să aibă încredere mai multă în ea și să facă primii pași în lumea teatrului de revistă și de operetă! Pe scurt, la 25 de ani e una dintre cele mai frumoase vârste, în opinia vedetelor alături de care am sărbătorit anul trecut ziua Antenei 1!

PETRECEREA DIN 2017 NE-A FĂCUT NOSTALGICI

Mai derulăm puțin filmul timpului cu un an și ajungem tot de ziua Antenei 1, dar pe 28 noiembrie 2017! Atunci am sărbătorit ziua Antenei 1 tot alături de matinalii noștri dragi de la Neatza cu Răzvan și Dani, care au făcut show de zile mari!

Un moment cu adevărat special a fost la rubrica „Smiley News”, când redactorul șef al www.a1.ro a prezentat imagini de colecție cu prima emisie din istoria Antenei 1, din anul 1993! Imagini din arhivă, pe care puțini au avut prilejul să le vadă sau puțini și le mai amintesc!

ÎN 2016 AM VĂZUT IMAGINI DE COLECȚIE

Ne-am mai întors în timp cu încă un an și ajungem pe 29 noiemrie 2016, tot de ziua Antenei, când s-au aniversat 23 de ani (ce vârstă frumoasă!).

Tot la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit Vlădutz un super tort aniversar, iar simpaticul Cătălin Oprișan ne-a arătat cum arată „certificatul de naștere” al postului Antena 1! „Antena 1 EMITE”, cu asta începe prima filă a istoriei postului. Totul a început în 1993, atunci când se făceau deja primele probe pentru “Antena 1”, întâiul post generalist din România, prevăzut a fi lansat până pe 1 decembrie, de Ziua Națională. Producătorii promiteau emisie de 24 din 24, filme din străinătate, melodii, evenimente și știri!

SHOW X FACTOR, LA PETRECEREA DIN 2015

Un show de poveste a fost și la petrecerea de 22 de ani de existență, în noiembrie 2015! Atunci, Răzvan Simion și Dani Oțil au adus publicului un moment cu adevărat special! Jo și Nadir de la X Factor, alături de Florin Ristei (câștigătorul sezonului trei al emisiunii), Brenciu și Uddi, toți au făcut show de zile mari!

A fost un party cu adevărat special și toți am spus, cu zâmbetul pe buze, „La mulți ani, Antena 1”!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Antena 1, 26 de ani. Simona Gherghe a dezvăluit cum a ajuns la Antena 1: ”Radu Coșarcă a fost cel care m-a sunat să dau ... Antena 1, 26 de ani. ”Lacătul și femeia”, noul single al Lidiei Buble a răsunat la ”Neatza”. Dani Oțil: ”S-ar potrivit ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x