Antena Căutare

Cel mai simplu mod de a prepara o cafea în trei straturi, cu spumă de lapte caldă și rece. Răsfățul capătă noi dimensiuni

Cafeaua are o aromă desăvârșită și o asociem de cele mai multe ori cu momentele de răsfăț. Cu o istorie bogată și cerută peste tot în lume, această băutură mult iubită poate fi preparată astăzi folosind o varietate de metode, de la varianta clasică, până la aparte ce folosesc tehnologii de ultimă generație pentru o băutură în trei straturi și spumă de lapte cremoasă.

colaj foto cu cafea din neatza cu razvan si dani Galerie
Cel mai simplu mod de a prepara o cafea în trei straturi, cu spumă de lapte caldă și rece. Răsfățul capătă noi dimensiuni. | Neatza cu Razvan și Dani

Cafeaua a ajuns să fie consumată în orice moment al zilei şi asta pentru că de multe ori o asociem cu relaxarea, cu o rutină plăcută, care ne pregătește fie pentru activitățile de peste zi, fie ne este “tovarăș de nădejde” în discuțiile lungi cu prietenii.

Cafeaua perfectă poate fi preparată astăzi la tine acasă, exact ca în localurile preferate. Diminețile cu arome de cafea nu mai sunt acum asociate doar cu ieșirile în oraș, ci cu propria ta locuință, și, de ce nu, cu locul de muncă.

Citește și: Cafea Dalgona. Rețeta unei băuturi care a devenit tot mai populară în ultimii ani

Grație noilor tehnologiei, piața a fost amprentată cu noi propuneri care ne oferă mai mult decât gust atunci când savurăm cafeaua, ci ne oferă o experiență completă, îmbinând confortul, ușurința utilizării espressoarelor de cafea, cu un rezultat special, arome puternice și texturi care îmbrățișează papilele gustative.

Citește și: Beurre blanc, sosul perfect pentru preparate din pește

Răsfățul capătă noi dimensiuni cu De’Longhi - Eletta Explore, tehnologia LatteCrema Hot și LatteCrema Cool. Cum îți pregătești o cafea în trei straturi cu spumă de lapte rece și caldă

La Neatza cu Răzavn și Dani, matinalii preferați ai românilor, au degustat o cafea specială, pregătită cu ajutorul unui espressor ce le-a transformat dimineața. De’Longhi îmbină măiestria tehnica și talentul la design cu pasiunea pentru cafea, pentru a-ți oferi un mix perfect și savuros în toate băuturile cu lapte pe baza de cafea.

“Dragii mei, știți că la Neatza suntem pasionați de cafea și de tehnologie (...) Am hotărât să vă arătăm că pasionații de cafea pot obține cafea barista și la ei acasă. Vă prezint un espressor foarte interesant, este o inovație, de la De’Longhi”, povestește telespectatorilor Dani Oțil, alături de îndrăgita asistentă Ramona Olaru.

Espressorul inovator face atât spumă de lapte caldă și rece. Ei bine, dacă vă întrebați la ce ne-ar folosi cele două, Dani Oțil ne-a oferit răspunsul: “Tehnologia LatteCrema Hot scaldă, se ocupă de spuma de lungă durată, la temperatura ideală pentru momentele de relaxare, iar carafa cu tehnologie LatteCrema Cool pregătește spuma de lapte rece, evidențiind notele dulci ale laptelui pentru rețete răcoritoare preferate, pe baza de cafea și lapte”, a povestit matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

De’Longhi îmbină măiestria tehnica și talentul la design cu pasiunea pentru cafea, pentru a-ți oferi un mixt perfect și savuros în toate băuturile cu lapte pe baza de cafea. Eletta Explore este espressorul inovator cu două carafe: pentru spumă de lapte calda (tehnologia LatteCrema Hot) sau rece (LatteCrema Cool).

Tehnologia LatteCrema amesteca abur, aer și lapte în proporția corecta, astfel încât să ofere întotdeauna o spuma bogata, cremoasa, cu textura optima de ”microbule”.

Carafa cu Tehnologie LatteCrema Hot prepară spuma densă de lapte cald, de lungă durată, la temperatura ideală pentru momentele de relaxare. De cealaltă parte, carafa cu Tehnologie LatteCrema Cool pregătește spuma de lapte rece, evidențiind notele dulci ale laptelui pentru rețete răcoritoare preferate, pe baza de cafea și lapte.

Laptele vegetal, prietenul espressorului De’Longhi - Eletta Explore. Tehnologiile LatteCrema Hot si Cool sunt concepute pentru a funcționa perfect

Tehnologiile LatteCrema Hot și Cool sunt concepute pentru a funcționa perfect cu toate tipurile de lapte, inclusiv cele alternative pe baza de plante (în special soia, ovăz și migdale).

Calitatea spumei poate varia în funcție de tipul de lapte folosit, de marca, ingrediente și valorile nutriționale individuale. Simplu de personalizat pentru a se potrivi preferințelor tale, poți ajusta intensitatea cafelei, cantitățile de ingrediente și poți alege dintre 3 niveluri de spuma pentru a obține băutură preferată, cu lapte sau alternative pe baza de plante.

Pentru a garanta o igienă impecabila, carafa are un sistem integrat de curățare: activați funcția după prepararea laptelui și toate componentele care au intrat în contact cu laptele vor fi curățate cu apa fierbinte și abur.

Carafa este extrem de practica și ușor de depozitat în frigider. Carafele se dezasamblează și toate componentele pot fi curățate, în siguranță, în mașină de spălat vase.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x