Antena Căutare

Despre oameni cu mult curaj! Chris Simion-Mercurian a luptat cu cancerul, dar nu a renunțat la carieră! „Am făcut spectacole cu drena după mine”

Celebra regizoare și scriitoare Chris Simion-Mercurian a venit la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și a vorbit despre lupta sa cu o boală cumplită: cancer la sân!

Celebra regizoare și scriitoare Chris Simion-Mercurian a venit la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și a vorbit despre lupta sa cu o boală cumplită: cancer la sân!

Cu un zâmbet larg și mult optimism, regizoarea a povestit și despre cartea lansată recent „Care dintre noi”. Pentru noi toți, Chris este un adevărat model de viață, fiindcă nu s-a lăsat învinsă de un diganostic crunt, ci a ales să lupte și să facă spectacole chiar și când boala devenise greu de suportat: „Am făcut spectacole cu drena după mine”.

Volumul „Care dintre noi” a fost realizat împreună cu prietena sa, Cătălina Flămânzeanu, de meserie fotograf. De ce este atât de importantă această carte pentru orice persoană, chiar și pentru tine? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Uneori, o boală nu înseamnă sfârșitul , ci poate doar o lecție sau o schimbare a modului în care privești, iubești și apreciezi viața.

HA HA HA! Vlădutz lipsește de la „Neatza”, așa că Răzvan și Dani invadează bucătăria și fac SHOW... Răzvan și Dani își caută ucenică! Ce talent trebuie să ai ca să devii colega lor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x