Antena Căutare

Coronavirusul, lovitură imensă pentru Helmuth Duckadam! „Nu se mai poate” - VIDEO

Pandemia de coronavirus i-a dat o lovitură imensă lui Helmuth Duckadam. „Eroul de la Sevilla", care a împlinit 61 de ani pe 1 aprilie, nu va putea face ceea ce își dorea mult, în acest an.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al FCSB-ului a fost nevoit să îşi petreacă ziua de naştere acasă, doar alături de familie.

„Anul acesta aveam în plan o călătorie în Statele Unite ale Americii, la Brigitte, la fiică-mea, ca să îmi văd și eu nepoțelul. Azi-mâine face doi ani și eu nu l-am văzut. Probabil că va rămâne pe anul viitor. Sperăm ca lucrurile să intre în normal cât mai repede și să avem din nou parte de o viață normală”, a spus Helmuth Duckadam.

O morgă cât două stadioane, construită pentru morții de COVID-19! Imagini înfiorătoare! „Este pregătită pentru zeci de mii de cadavre!”

Din punctul lui de vedere, fotbalul adevărat, cu spectatori în tribune, va fi reluat, cel mai devreme, în luna septembrie.

Urmăriți întregul interviu cu Helmuth Duckadam în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Președintele Colegiului Farmaciștilor, apel de maximă importanță pentru români, în lupta cu COVID-19! „Este o mare greșe... La doar 15 ani, Dharia are un hit cu peste o sută de milioane de vizualizări! Ce a dezvăluit fosta concurentă Next Star...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x