Antena Căutare

Ce filme NU trebuie să ratezi!. „Jurassic World: Fallen Kingdom”, între titlurile recomandate

„Jurassic World: Fallen Kingdom”, „From here to eternity”  și „Jupiter's Moon” sunt filme pe care ar trebui să le vizionezi, după cum a recomandat Irina Margareta Nistor la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Jurassic World: Fallen Kingdom”, „From here to eternity” și „Jupiter's Moon” sunt filme pe care ar trebui să le vizionezi, după cum a recomandat Irina Margareta Nistor la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Despre filmul de acțiune și aventură SF „Jurassic World: Fallen Kingdom”, cu actori precum Bryce Dallas Howard, Chris Pratt și Jeff Goldblum în distribuție, Irina Mrgareta Nistor a spus că este făcut cu foarte multă grijă, pentru a putea fi văzut și de copii”.

„Dinozaurii ăștia chiar ai impresia că există cu adevărat. (...) Ideea e dacă trebuie sau nu să dispară cu toții. (...) E făcut cu foarte multă grijă,. să nu se sperie foarte tare copiii”, a spus ea.

În legătură cu „From here to eternity”, Irina Margareta Nistor a spus că „este unul dintre cele mai interesante filme de război”.

Potrivit ei, acest film prezintă pobvești de dragoste cu actori „colosali”. Din distribuția peliculei fac parte Montgomery Clift, Deborah Kerr, Frank Sinatra și Donna Reed.

Drama „Luna lui Jupiter/ Jupiter's Moon” (Ungaria – Germania – Franța, 2017), care a fost prezentat la Festivalul de Film de la Cannes anul trecut, este cel de-al treilea film recomandat de Nistor.

„E un film foarte special. E un film unguresc la limita paranormalului frumos. A fost prezentat la Cannes anul trecut și mă bucur teribil că a ajuns pe marile ecrane. (...) Călătorești între niște văzduhuri, între sănătos și bolnav, între fascinant și foarte multă iubire”, a spus ea.

Horoscopul Zilei. Taurii au idei originale pentru rezolvarea unor probleme profesionale... Pepe și Arando Marquez au încins atmosfera, în platoul de la Neatza. Flavia, mișcări sexy, pe ritmuri latino. Friiige!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x