Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cum arată viața în izolare pentru Anamaria Ferentz. Cântăreața a explicat care sunt restricțiile din Los Angeles: "Nu avem nevoie de hârtie"

Trăieşte de 9 ani visul american, este liberă şi fără obligaţii şi speră ca într-o zi să îşi găsească… «zmeul» potrivit! Anamaria Ferentz (44 ani) este singură de aproape un an, dar nu suferă din această cauză şi nici nu moare de plictiseală.

Anamaria Ferentz e scumpă la vedere de când a plecat în America. Fanii o urmăresc însă pe reţelele sociale şi se bucură de câte ori o văd,

Anamaria Ferentz a intrat în direct, pe videocall la Neatza, si ne spune cum își petrece timpul în izolare, în Los Angeles.

"Este aceeași situație ca în România, numai că umbli mai bine ca în România. Nu ieși la program, nu e nimeni cu hârtie, ieși când vrei. Aici stai în casă că vrei, nu te obligă nimeni. Oamenii au respectat aceste regului" a explicat Anamaria Ferentz.

Cum arată viața în izolare pentru Mădălina Bellariu Ion. Actrița din Sacrficiul a mărturisit care va fi primul lucru pe care îl va face după relaxarea măsurilor

În această perioadă, Anamaria se bucură de compania câinelui ei,Supai, care are 6 ani.

Seara, Anamaria le citește copiilor pe internet din cartea ei pentru copii "Oscar, minunatul meu cățel."

Cântăreața lansează melodia "OMG, ce bine e!", compusă integral de aritistă.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!