Antena Căutare

Cum faci cel mai bun sandviș din LUME, în stil american! E rumen, gustos și crocant, perfect pentru orice moment al zilei!

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza”, și-a făcut apariția la emisiune și a decis să pregătească ceva rapid și gustos, pentru colegii înfometați din platou!

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza”, și-a făcut apariția la emisiune și a decis să pregătească ceva rapid și gustos, pentru colegii înfometați din platou!

Și cum el este un adevărat magician culinar, Vlădutz a pregătit rapid o rețetă americană de sandvișuri cu două tipuri de brânză. Acestea se fac simplu și rapid, într-o tavă la cuptor sau direct în direct.

Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar rezultatul este de senzație: cel mai bun sandviș american este rumen și gustos, crocant la exterior, dar extrem de moale la interior!

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli cum se face rețeta sau intră pe pagina de delicii a lui Vlădutz ca să descoperi noi și noi preparate!

Răzvan și Dani își caută ucenică! Ce talent trebuie să ai ca să devii colega lor?... Oțil a rămas MASCĂ! Cine și-a făcut apariția în platoul „Neatza”, mergând direct la Răzvan! „Uite ce ți-am adus...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x