Antena Căutare

Dani Oțil a apărut gol pușcă în emisiune și toți au încremenit! „Eu credeam că ai, dar văd că nu ai”

Matinalii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-au priceput dintotdeauna să facă show de zile mari! Totuși, nimic nu se compară cu momentul în care Dani Oțil a apărut gol în platou!

Matinalii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-au priceput dintotdeauna să facă show de zile mari! Totuși, nimic nu se compară cu momentul în care Dani Oțil a apărut gol în platou!

În urmă cu ceva timp, Dani Oțil i-a pregătit invitatei din emisiune, Anna Lesko, o surpriză de zile mari! Mai exact, simpaticul matinal și-a făcut apariția în platou la „Neatza cu Răzvan și Dani” în pielea goală!

Așa cum era de așteptat, apariția matinalului gol pușcă, purtând doar costumul lui Adam, a făcut senzație!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anna Lesko chiar a avut parte de o surpriză uriașă și a râs cu lacrimi când a văzut ce cavaler îi aduce un buchet imens cu flori!

„Nu îl găsesc nici romantic...Nici nu îmi găsesc cuvinte să descriu”, a zis ea șocată.

„Eu credeam că ai, dar văd că nu ai”, a zis una dintre invitate, apropriindu-se de Dani Oțil ca să vadă ce se ascunde în spatele buchetului cu flori! Avea sau nu lenjerie? Află urmărind clipul video de mai sus!

Dani Oțil are niște monștri uriași, de care se ferește cât poate! „Îți mai găsești multe motive?!”... Tocăniță delicioasă ca la bunica acasă! Cu puține ingrediente faci o super rețetă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x