Antena Căutare

Dani Oţil i-a pus inelul pe deget iubitei sale! Cum arată bijuteria extravagantă

După nopţi fierbinti, după zile toride, după momente de iubire, a venit şi clipa în care Dani Oţil i-a pus inelul pe deget! Imagini spectaculoase cu prezentatorul şi femeia care l-a facut să zâmbească cu gura până la urechi.

Dani Oţil i-a pus inelul pe deget iubitei sale! Cum arată bijuteria extravagantă Galerie
Dani Otil

S-a gândit cât s-a gândit și a hotărât! Da, doamnelor! Dani Oțil, cel mai râvnit burlac din România a cerut-o pe frumoasa lui iubită, Gabriela în căsătorie, iar acum e mai pregătit ca niciodată să se așeze la casa lui.

Dani este îndrăgostit nebunește de iubita lui, iar ca douvadă stă cel mai recent gest pe care l-a făcut pentru ea. Cei doi se află în vacanță într-un dintre cele mai romantice destinații, Tulum, Mexic, acolo unde se răsfață sub soarele blând și petrec clipe de vis singuri singurei. Și ce cadru ma potrivit pentru o cerere în căsătorie decât o vacanță în doi pe tărâmuri exotice.

Gabriela l-a făcut pe Dani Oțil să-și dea seama că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de ea. Așadar, prezentatorul TV și-a luat inima în dinți și i-a adresat iubitei sale mare întrebare. Și din câte ne-am dat noi seama, a primit cu siguranță un răspuns pozitiv, pentru că cea care a făcut totul public a fost chiar Gabriela.

Fericită din cale afară, blondina a și postat pe Intagram o imagine cu bijuteria primită și trebuie să recunoaștem, că Dani are gusturi bune nu numai în privința femeilor, ci și la bijuterii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x