Antena Căutare

Dorian Popa s-a întors acasă: „Asia Express a fost o experiență nebună rău de tot. Am dormit pe jos, am mâncat ciorbă de veveriță...!”

Dorian Papa s-a întors din Asia și a vorbit la Neatza despre experiența exotică pe care a trăit-o. Dacă ar avea ocazia, ar reveni oricând acolo.

Dorian Papa s-a întors din Asia și a vorbit la Neatza despre experiența exotică pe care a trăit-o. Dacă ar avea ocazia, ar reveni oricând acolo. Dacă la început mărturisea cã îi lipsesc iubita, mesele bogate şi regulate şi sala de forţă, pe parcurs a învățat să profite de orice i se ivește.

Viața din Asia este foarte diferită de cea din țară. Obiceiurile culinare, cel puțin, sunt total neobișnuite.

„Asia Express a fost o experiență nebună rău de tot. Am dormit pe jos, am mâncat ciorbă de veveriță...!”, a spus artistul, care a trăit aventura asiatică alături de mama sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

Oana Radu , mesaj muzical cu subînțes?! ”Tu m-ai făcut praf!” Tot românul e mai voinic după sărbători, dar artista e mai... Oana Radu: ”Toată viața voi fi la dietă, sunt predispusă la îngrășare. Am acceptat lucrul acesta!” Silueta subțire cu sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x