Antena Căutare

Ediţiile speciale Super Neatza cu Răzvan şi Dani de 1 şi 2 mai au fost lider de audienţă

De Sărbătoare, românii şi-au început dimineţile alături de cea mai veselă gaşcă matinală din România. Ediţiile speciale Super Neatza cu Răzvan şi Dani de 1 şi 2 mai, în care echipa matinalului a deschis sezonul estival şi a sărbătorit ziua tineretului cu o ediţie exotică, în care au adus plaja în platoul emisiunii, s-au impus ca lider de audienţă.

Prezentatori și invitați la Super Neatza Galerie
De 1 Mai, telespectatorii au petrecut ziua de sărbătoare alături de familia Super Neatza | Antena 1

Astfel, de 1 Mai, telespectatorii au petrecut ziua de sărbătoare alături de familia Super Neatza. Conform Kantar Media, în intervalul 08:59 -13:01, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 54 de ani și a obținut, în medie, 2 puncte de rating şi 15.3 % cota de piaţã.

Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV cu 1.7 puncte de rating şi 13.6% cota de piată. Şi la nivel urban, Super Neatza cu Răzvan şi Dani a fost prima opţiune a telespectatorilor, conducând clasamentul audienţelor cu 2.2 puncte de rating şi 12.8% cota de piaţă.

Citește și: Răzvan Simion, portret înduioșător de familie. Cum s-a fotografiat alături de cei doi copii ai săi și de Daliana Răducan

Cea mai veselă gașcă matinală din România a deschis sezonul estival. Ce s-a întâmplat la Super Neatza cu Răzvan și Dani

Cea mai veselă gașcă matinală din România a deschis sezonul estival cu o super petrecere. Florin, Ilona, Diana, Cuza si Rizea au fost responsabili cu distractia, iar reporterii Super Neatza au transmis live de pe litoral şi de la alte evenimente interesante ale momentului.

Citește și: Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, show total marca Loredana și Zdob și Zdub

Telespectatorii au putut afla ce meserii au vrut să aibă prezentatorii Super Neatza când erau copii, iar Adda a fost ajutor de nădejde pentru soţul Cătălin în bucătărie. Francisc Sandor, fost concurent la Chefi la cuţite, a încins grătarul pentru cea mai veselă gaşcă.

Citește și: Ramona Olaru s-a fotografiat în intimitatea dormitorului, în brațele lui Cătălin Cazacu. Imaginea care i-a uimit pe fani

Şi luni, de ziua tineretului, când matinalii de la Antena 1 au petrecut exotic cu o ediţie specială Super Neatza, în care au adus plaja în platou, telespectatorii au ales să le fie alături. Super Neatza cu Răzvan şi Dani din 2 mai s-a impus ca lider de audienţă la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 54 de ani și a obținut, în medie, 1.8 puncte de rating şi 22.5% cota de piaţă.

Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV cu 1.6 puncte de rating şi 20.5% cota de piată. Radu Vâlcan acompaniat de ispitele celui mai nou sezon Insula Iubirii au venit în platoul Super Neatza şi au povestit totul despre cel mai asşteptat reality-show al primaverii: Insula Iubirii. Matinalii şi invitaţii lor speciali au pregătit cocktail-uri delicioase şi multe surprize, aşa cum şi-au obişnuit deja telespectatorii.

Salată de orez cu ton și legume. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 3 mai 2022... Ce își doresc bărbații de la persoana iubită, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat dezvăluie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x