Antena Căutare

Ela Crăciun, mândră de fiul ei, care e vedetă pe Instagram la doar un an: ”Camerele și aparatul de fotografiat fac parte din viața lui!”

Ela Crăciun are copii minunați, iar mezinul familiei, Nicholas este vedetă pe Instagram, după cum a dezvăluit chiar prezentatoarea TV.

Astfel, în cadrul unui interviu, aceasta a dezvăluit că oamenii sunt înnebuniți după fiul ei, Nicholas, care are doar un anișor.

”Camerele și aparatul de fotografiat fac parte din viața lui. Dacă deschid Instagramul sunt mesaje de la oameni care îmi scriu că abia așteaptă să-l vadă. Îl iubește foarte multă lume, crede-mă, poate e o calitate a lui.”, a povestit prezentatoarea.

Ela Crăciun, activități pentru copii și părinți acasă

De asemenea, aceasta a dezvăluit că este foarte atentă la programul lui, dar și al celorlalți copii.

”Nu stabilesc programul lui în funcție de ședințele foto pe care le avem, ci invers. Pun ședințele foto, întâlnirile și tot ce avem de făcut în funcție de programul lui. La fel am făcut și cu Alessia. Orice am de făcut fac cât sunt ei treji, nu le stric programul.”, a mai povestit Ela.

Ela Crăciun a fost transformată în Jennifer Lopez și arată senzațional! Galerie foto

Ce mărturisiri a mai făcut vedeta, află în clipul de mai sus!

Imagini nemaivăzute cu Dani Oțil. Matinalul, îmbrăcat în costum de astronaut: ”Lupta anti-COVID a început atunci!”... Se anunță o nouă ordonanță militară? Care este situația infecțiilor cu coronavirus în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x