Antena Căutare

Horoscop 7 mai 2020: Trei zodii pun punct relației cu partenerul! Ce nativ primește azi sume mari de bani

Horoscopul zilei de 7 mai 2020 vine cu vești importante pentru zodii, dar și cu nevoia de transformare. Deși ne putem confrunta cu anumite conflicte, intuiția este cea care ne va arăta calea. Ce te așteaptă, în funcție de zodie?

Invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Bianca Nuțu a prezentat horoscopul zilei de 7 mai 2020. Potrivit acesteia, astrele arată că relațiile sunt destul de dificile, cele abuzive se pot rupe.

HOROSCOP ZILNIC. HOROSCOP 7 MAI 2020

Berbecii au toate șansele să încheie astăzi o relație ce nu îi mai făcea fericiți, pe când taurii trebuie să analizeze mai bine dacă relațiile cu cei din jur sunt unele benefice sau nu.

citește și: Zodiile de care să te ferești în 2020! Vor înșela la greu! Balanțele sunt în top

Gemenii au avut parte de o perioadă dificilă, atât din punct de vedere al relațiilor, cât și la locul de muncă. Anumite probleme ar putea să fie rezolvate astăzi, potrivit horoscopului zilei de 7 mai 2020.

Horoscop 7 mai 2020: Trei zodii pun punct relației cu partenerul! Ce nativ primește azi sume mari de bani

Ce arată horoscopul zilei de 7 mai 2020

Ce arată horoscopul zilei de 7 mai 2020

Racii au în anturajul lor persoane de care nu mai au nevoie, așa că horoscopul zilei de 7 mai 2020 îi sfătuiește pe nativi să renunțe la relațiile nedorite, pentru a putea face loc unor persoane noi în viața lor.

citește și: Ziua în care te-ai născut spune totul despre tine! O să îți placă ce afli despre tine

Horoscopul zilei de 7 mai 2020 arată despre lei faptul că aleg să își dedice mai mult timp problemelor din familie, iar acest lucru îi va face să descopere detalii nu tocmai plăcute.

Fecioarele vor fi într-o formă de zile mari, căci vor culege roadele unui proiect din trecut, în care au investit mult.

Săgetătorii sunt sfătuiți să se odihnească mai mult, în timp ce capricornii vor primi de la soartă o surpriză: îndeplinirea unui vis mai vechi!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli ce ți-au pregătit astrele, în funcție de zodie.

„Împreună Învingem Mereu” este piesa pe care toți românii trebuie s-o asculte! Paula Seling și Radu Fornea, proiect de s... Românii pot obține anularea amenzilor pentru încălcarea ordonanțelor militare! Ce trebuie să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x